Er Ballpoint Pen Ink Giftig?

Er Ballpoint Pen Ink Giftig?

Kuglepenne er ekstremt populære hos børn, fordi de kommer i forskellige farver og størrelser. Blækforgiftning er en fælles frygt for forældre, der har skolealder, der bruger blækpenne til at skrive eller trække på hud og andre almindelige genstande.

Toksicitet

Alle kuglepenne er lavet med ugiftige blæk. Produktionen og indholdet af pennen er reguleret i de fleste lande. Tidligere har blækforgiftning været en stor bekymring for forældre med småbørn, der kan trække på sig selv eller have blæk gnide af papir på deres hænder og arme. Heldigvis er dette ikke et problem med kuglepen pen.

Moderne brug

Det er populært for skolealderen at tatovere sig selv med kuglepenne. Kuglepenne kommer i forskellige farver, herunder neon og hvid, og er i stand til at skabe indviklede og farverige, men midlertidige, ballpoint tatoveringer. Blækket er ikke giftigt, og denne kendsgerning gør pennens popularitet ikke længere et sikkerhedsproblem.

Fjernelse af blæk

Stop blækket fra at sprede sig. Kuglepenne arbejder på en måde, hvor væsken strømmer ud forbi bolden, hvilket får blækket til at spyle ud og skabe store pletter, når de holdes i samme position. Pennen kan også eksplodere og beskadige materiale. Den første ting at gøre er at stoppe spredningen af ​​blækket på stoffet med en blanding af 50 procent ammoniak og 50 procent hydrogenperoxid. Spray denne blanding på området, og blækket vil stoppe spredning. Brug derefter det rensende opløsningsmiddel efter eget valg og anbring det på pletten. Gnidning af opløsningsmidlet bør ikke sprede blækket, da det er fanget af kombinationen af ​​ammoniak og hydrogenperoxid. For dem der har travlt, kan blottende gnidning af alkohol på pletten fjerne det hurtigt.

Blækforgiftning

Forgiftning ingredienser fundet i pennerne er en blanding farvestoffer, pigmenter, opløsningsmidler og vand. De findes sædvanligvis i flaskeblæk og visse (normalt ældre mærker) blækpenne. Symptomerne på forgiftning er øjenirritation, farvning af huden og andre slimhinder. Store mængder blæk skal indtages, før der kan forekomme forgiftning. Hvis der forekommer forgiftning, fremkald ikke opkastning. Det kan være nyttigt at vaske blækket fra huden, hvis der er nogen til stede. Blækforgiftning er ekstremt sjælden, blot på grund af mængden af ​​blæk, der skal indtages.

Konklusion

Blækforgiftning forekommer sjældent. Nye teknologier samt nye pen design og fremstillingsstandarder gør det stort set en frygt, der hører hjemme i fortiden. Selvom skrivning eller "tatovering" på sig selv ikke nødvendigvis er sund, vil det stadig tage store mængder kemisk indtagelse til virkelig at blive syg. Hvis du frygter blækforgiftning eller andre kemiske interaktioner, der kan opstå ved misbrug af at skrive redskaber, skal du undersøge produktet før du køber det.

Del:
Kommentarer