Epsom Salt Behandlinger til Ingrown Toenails

Epsom Salt Behandlinger til Ingrown Toenails

En indgroet tånegle opstår normalt på din storåre. Problemet starter, når neglen vokser nedad i stedet for opad og graver ind i huden. Det er mest almindeligt, at dette begynder ved siden af ​​neglens seng. Dette uhyggelige problem forårsager betændelse, smerte og hævelse. Tilstanden forværres, når neglen skærer ind i tåen, og området bliver smittet. Dette kan forårsage mere smerte, hævelse og afladning af pus.

Epsom saltbehandling

En måde at behandle en indgroet tånegle derhjemme er at suge den berørte fod i en Epsom saltbadløsning. Tilsætning af Epsomsalte til en fodsug gør væsken supermættet. Når du sætter din fod i blandingen, opstår der en proces af osmose, hvor trykket i saltopløsningen er større end i tåen. Dette får infektionen til at trækkes ud i vandet og hjælper det med at klare sig hurtigere.

Forberedelse af Epsom salt behandling

Du ønsker at suge dine fødder i både varme og kolde soaks for at bekæmpe infektionen. Til det varme bløde, varmt vand til 100 grader, og tilsæt derefter mere varmt vand til en maksimal temperatur på 110 grader. Pas på, at du ikke suger for varmt og brænder dig selv. Tilsæt mængden af ​​Epsom salt anbefalet på emballagen og rør ind indtil alt saltet er opløst. Til den kolde sug, tilsæt is til koldt vand og tilsæt ikke nogen Epsom salte.

Soaking dine fødder

Sæt dine fødder i det varme bløde i tre minutter. Udover at udløse infektionen hjælper det varme blødgør også med at lette smerten og reducere hævelsen. Flyt derefter dine fødder i kold foden i et halvt minut. Ændringen fra varmt til koldt bør øge blodgennemstrømningen til dine fødder og hjælpe din krop til at bekæmpe infektionen hurtigere. Gentag hele processen tre gange. Du kan sænke din inficerede fod flere gange om dagen, hvis det er nødvendigt.

Andre behandlinger for indgroede tĂĄnegle

Hvis din indgroede tånegle er inficeret, er det værd at gå til lægen for at ordinere nogle antibiotika. Dette bør hjælpe med at befri din krop af infektionen hurtigere. Hold din inficerede fod synlig så meget som muligt ved at bære åben sandede sandaler. For at undgå at få en anden indgroet tånegl, skal du sørge for, at du bærer korrekt passende sko. Det hjælper også, hvis du skærer dine tånegle i lige linje og ikke for kort.

Del:
Kommentarer