End Zone Rules for NFL

End Zone Rules for NFL

National Football League end zone er området for fodboldbanen, at et hold forsøger at få bolden til at score. Holdet forsøger også at holde modstandernes hold ud af deres endezone. Touchdowns og safeties bliver scoret i slutzonen med klare regler for, hvordan de bestemmes af spillets embedsmænd. En NFL-endezone kan have mange kontroversielle spil forekommende inden for sine grænser hver uge, så NFL end zone regler er på plads for at hjælpe med at sortere tingene ud.

Størrelse

En NFL-endezone er ti meter dyb og 160 fod bred. Det har sidelinjer og en mållinje samt en slutlinje. Mållinjen er linien, der adskiller endezonen fra resten af ​​spillefeltet, og endelinjen er den sidste ende af endezonen. Målstolpen er placeret så de er ti meter over slutlinjen, men med posten der understøtter dem, opvejes en smule fra slutlinjen for ikke at være i spil.

Funktioner

For en løbende touchdown eller en to-punkts konvertering, der skal scores, skal en spiller med bolden bryde mållinjens plan med nogen del af bolden, mens det er i hans besiddelse. Dette betyder at bolden kan være på, over eller over mållinjen. Endzonens hjørner har hver en orange pylon i dem. En spiller kan nå over og røre pylonerne i den forreste halvdel af endezonen med bolden for at score en touchdown, så længe han ikke er blevet afskediget af embedsmændene og så længe han ikke har trukket sig ud af grænserne, før han gør det.

Overvejelser

Touchdown og konvertering modtagelser i slutzonen er lavet, når en modtager tager et lovligt pas og har besiddelse af fodbold og begge fødder i grænser inden for slutzonen. Spil af denne type er blandt de mest gennemtænkte skuespil af NFL-replay-embedsmænd. De ser for at se om bolden faktisk er i besiddelse af spilleren, og hvis den spiller lykkedes at få begge fødder ned i endezonen, inden han gik ud af grænsen.

Ekspertindsigt

En sikkerhed er scoret i NFL på en række måder. Hvis en spiller håndteres af modstandersamfundet i sin egen endezone, gives der en sikkerhed til forsvaret, der er værd to point. Hvis boldholderen går ind i sin egen endezone og trin over sidelinjen eller endelinjen uden for grænserne, er dette en sikkerhed. Hvis et hold snaps, fumbles eller laterals en bold uden for grænserne i deres egen endezone, bliver en sikkerhed scoret af den modsatte side. Safetier kan også scoreres af NFL end zone regler, når et hold har et spark eller en dyse blokeret, og bolden går ud af grænserne i deres egen ende zone, eller når de med vilje ned i bolden ved at knælle eller falde på den i deres egen ende zone. Ingen sikkerhedsresultater, når en defensiv spiller opfanger en bold tæt på mållinjen og har sin fart bringe ham ind i endezonen, hvor han derefter tackles. Spillet er styret en touchback, og modstanderne får bolden på deres 20 yard linje.

Fungere

En af de sjældneste former for sikkerhed opstår, når et hold forpligter visse sanktioner i deres egen endezone. Et eksempel er, når et hold er sikkerhedskopieret til deres egen mållinje, og quarterback går tilbage for at passere fra sin egen endezone. Hvis han forsætligt begrunder bolden for at undgå at blive tacklet for, hvad der ville være en "normal" sikkerhed, eller hvis holdet bliver kaldt til det offensive hold, mens quarterback er i endezonen, der forsøger at passere, så udstedes en sikkerhed. Funktionen af ​​denne ende zone regel er at forhindre hold i at begå disse sanktioner i et forsøg på at undgå en sikkerhed, når de passerer fra deres egen endezone.

typer

En refleksion styres af dommeren, når en kickoff er markeret i slutningsområdet, men returneres ikke af modstandersamfundet. En kickoff, der går gennem endezonen, er også en touchback. Hvis en spiller forsøger at markere en kickoff uden for endzonen og enten muffer den eller fumler den ind i endezonen, kaldes der en touchback, så længe holdet, der markerer bolden, genopretter det. Hvis et hold felter et spark i endezonen og forsøger at fremme det ud, men tackles inden det gøres, er det stadig kun en touchback. Som nævnt gælder dette også for et aflytningspas i endezonen, så længe spilleren ikke krydser mållinjen og derefter trækker sig tilbage i endezonen. På punkterne, hvis et punkt går ind i endezonen eller gennem endezonen uden for grænserne, er det en touchback. Hvis et medlem af sparket holdet, mens man forsøger at holde et punkt ud af endezonen, rører ved en hvilken som helst del af slutzonen, mens afspilleren kaldes en touchback. Alle disse scenarier giver det modtagende eller defensive hold bolden på deres egen 20 gård linje, første og ti.

Del:
Kommentarer