En liste over CN Label Foods

En liste over CN Label Foods

Mærkningsprogrammet for børne ernæring (CN) tillader fødevareproducenter at fremsætte en erklæring, der er godkendt af USAs Department of Agriculture (USDA), på deres produktmærker. Opgørelsen består af produktets bidrag til måltidsbehovet, der søger at producere kun ernæringsmæssige måltider, gennem de regler, der er fastlagt af Food and Nutrition Service (FNS), ifølge USDA.

Alternativ til kød og kød

For at kunne kvalificere sig som en CN-mærkemad skal et alternativ til kød eller kød være mindst 1/4 oz. Og tjente som en del af hovedret til måltider, der serveres som frokost eller aftensmad. Det kan også serveres som en del af hovedret og en anden skål i måltidet. Fisk, fjerkræ, fersk eller frosset kød, tørbønner, nødder og æg kan alle bruges som kød eller kød alternativt del af kødmelet, angiver fødevare- og ernæringsservicen.

Frugt og grønt

Produkter, der er juicebaserede, som sherbet og frugtsaft, kvalificerer sig som CN-mærkefødevarer, men frisk frugt gør det ikke ifølge University of Mississippi. Det saftbaserede produkt skal indeholde mindst 50 procent af ægte frugtsaft. Konservesmedium, tung og ekstra tung tomatpasta er en vegetabilsk CN-mærkningsmad.

Brød og korn

Brød og korn på CN listen skal enten laves af mel, der er beriget eller fuldkornet, eller er simpelthen beriget eller fuldkornet, ifølge FNS. Klid og kim modtager kreditter svarende til disse produkter. Brød, ruller, kiks, kiks og tortillas kvalificerer sig til CN-etiketter. Derudover falder fødevarer som ris, grits, havregrynskager, pretzels og noodleprodukter også ind under denne kategori.

Mælk

De fleste børne ernæringsprogrammer kræver, at mælk serveres ved hvert måltid, noterer Team Nutrition. Under frokost og middag skal mælken være flydende og tjente som en drik. Til morgenmad kan mælk serveres over korn til opfyldelse af kravet.

Del:
Kommentarer