En hjemmemedicin til follikulært eksem

En hjemmemedicin til follikulært eksem

Udtrykket eksem beskriver uhelbredelige hudforhold, der forårsager rødme og tørhed og er kløende. Mens nogen kan få nogen form for eksem, menes en og måske alle de follikulære typer at blive arvet. Eksem er ikke farligt, men det er ubehageligt. Dets udseende er usammenhængende og kan være pinligt. Heldigvis er der nogle hjemme retsmidler, der er meget nyttige i lette symptomerne på follikulært eksem.

Follikulære eksemforårsager og symptomer

Follikulært eksem påvirker hårsækkene. Det er mest sandsynligt at dukker op på ryggen og overarme og lår, selv om det kan dukke op overalt på kroppen. Keratosis pilaris follikulært eksem har tendens til at løbe i familier.

Stress, dårlig kost, menstruation, kunstig opvarmning, visse fødevarer, sygdom og vejrændringer antages almindeligvis at forårsage forekomster af follikulært eksem.

Follikulært eksem karakteriseres ved udseendet af små, hårde, røde bump på huden, hvor der findes hårsække, som næsten er overalt. Disse patches kan være tørre og kløende, eller de kan være blødende eller ubehagelige betændelser, som let kan blive smittet.

Når udbruddet er bragt under kontrol og forsvinder, skal du være på udkig efter tilbagevenden i de samme områder for resten af ​​dit liv.

Kontrol af follikulært eksem

Mens du aldrig vil kurere denne ubehagelige irritation, er der nogle ting, du kan gøre for at holde det i skak. Start med sædvanlig behandling for tørhed af din hud, fordi follikulært eksem kan dukke op overalt. Fugt din hud tre til fire gange dagligt og vær særlig opmærksom på områder hvor udbrud har fundet sted tidligere.

Brug et fugtgivende produkt, som du tidligere har brugt, som ikke irriterer brudt hud. Hvis en creme eller lotion er så blid at det ikke forårsager en brændende fornemmelse på en plet af brudt hud, er det nok mild nok til at bruge flere gange dagligt på follikulære eksemplaster. St. Ives brand lotion er en af ​​de sjældne kommercielle præparater med denne kvalitet. Aloe vera er en fremragende naturlig fugtighedscreme og har også antiseptiske og helbredende egenskaber. Det kan bruges til alvorlige udbrud, hvor der er gråd eller blødning.

Anvendelser af 0,5 procent hydrocortison, en mild over-the-counter topisk steroid creme, giver fantastiske resultater, når de anvendes til tørre kløende pletter af follikulært eksem. Dette præparat lindrer kløe med det samme, og snart forsvinder rødheden også. Det skal dog bruges sparsomt, fordi en lille smule går meget langt. Hydrocortison kan være yderst effektiv til at holde eksem udslæt i skak, når det anvendes ved de første tegn på kløe. Mens det kan bruges, hvis der er en eller to små pause på huden, skal du ikke anvende hydrokortison til grædende eller blødende pletter.

Fending Off Flare-Ups

Skrab ikke. Det vil kun gøre sager værre, irriterende og betændende eksemblusser. Skrabe kan producere små pause i huden, som tillader bakterier at komme ind, hvilket forårsager forhøjede niveauer af irritation. Naturfibre tøj som f.eks. Bomuldstøj synes at forårsage mindre kløe end syntetiske stoffer.

Undgå alt, hvad du ved eller mistænker, kan udløse et udbrud. Hold din hud befugtet, selvom du ikke oplever et udbrud eller mistænker for at du får en.

Del:
Kommentarer