Effekten af ​​rødvin på blodsukker

Effekten af ​​rødvin på blodsukker

At holde kroppens blodsukker på et normalt niveau med få pigge er en stor udfordring for diabetikere. University of Massachusetts at Amherst gennemførte en undersøgelse i 2008 for at se, hvilken rolle rødvin kan spille i diætene af type II diabetikere. Resultaterne af undersøgelsen viste, at at drikke rødvin eller te med et måltid kan bidrage til at lindre den kraftige stigning i blodsukker, som normalt følger.

Blodsukker

De fleste fødevarer, der indeholder kulhydrater eller naturlige sukkerarter, bliver til blodsukker eller blodsukker, når de kommer ind i vores fordøjelsessystem. Blodglukose spiller en vigtig rolle i produktionen af ​​vores krops energi og næring af hjernen.

Vores bugspytkirtlen overvåger konstant niveauet af glukose i vores blod og producerer insulin for at modvirke eventuelle overskydende blodsukker. En type II diabetiker kan ikke metabolisere de sukkerarter, de indtager korrekt, og gør glukosen i deres blod mere insulinresistent. Dette giver mulighed for blodsukker niveauer, der er højere end normalt.

Antioxidanter

Rødvin indeholder en specifik antioxidant kaldet polyphenoler. Antioxidanter er stoffer, der kan forhindre eller reparere skade på kroppens celler. Polyfenoler findes i planter, med den højeste koncentration, der findes i huden af ​​nogle frugter. Andre kilder til polyphenoler omfatter bær, te, øl, olivenolie, chokolade og kaffe samt nogle nødder, frugt og grøntsager.

Forskere ved University of California, Los Angeles (UCLA) har også identificeret polyphenolics som en potentiel behandling for kræft i bugspytkirtlen, hvilket er den femte førende årsag til kræftrelaterede dødsfald i USA.

Fungere

Fordi type II diabetikere ikke er i stand til korrekt at behandle deres blodsukker, har de en tendens til at have ekstremt høje pigge i deres glukose umiddelbart efter et måltid. Kalidas Shetty, en forsker ved University of Massachusetts studie, siger, at polyfenoler i rødvin blev bevist at "bremse glukosepassagen gennem tyndtarmen og til sidst i blodbanen og forhindre denne spike, hvilket er et vigtigt skridt i at styre dette sygdom."

Antioxidanterne målretter specifikt et enzym kaldet alfa-glucosidase, der er ansvarlig for at udløse absorption af glukosen i vores tyndtarme.

Sundhedsmæssige fordele

Et normalt blodsukkerinterval er 70 mg / dl til 120 mg / dl (milligram blodsukker til deciliter blod). Gentagne pigge i blodsukkeret over en længere periode kan forårsage store skader på din krop. Det kan hæmme hjernens funktioner og forårsage alvorligt højt blodtryk, kredsløbs-, hjerte-, nyre- og synsproblemer.

Medikamenter til diabetes er normalt ikke i stand til at modvirke den massive tilstrømning af glucose i vores system efter at have spist et måltid. Men fordi antioxidanterne i rødvin kan nedsætte absorptionen, hjælper det med at lindre de spidser og kan forhindre større skade på dine indre organer.

Advarsler

Rødvin, som enhver anden form for alkoholholdige drikkevarer, bør indtages moderat. Selvom det kan give en positiv sundhedsfordel, når de indtages med et måltid, kan overgivenhed medføre negative sundhedsmæssige fordele.

Hvis du drikker enhver form for vin, bør du ikke køre. Alkoholhæmmede køreulykker udgør mere end 30 procent af alle trafikulykker i USA.

Del:
Kommentarer