Effekten af ​​phentermin på hydration

Effekten af ​​phentermin på hydration

Phentermine er et diæt suppressant til rådighed med en læge recept under varemærkerne Adipex-P, Ionamin, Obenix, Oby-Cap, Teramine og Zantryl. Som amfetamin stimulerer phentermin centralnervesystemet. Som mange medicin har phentermin forskellige bivirkninger, herunder nogle, der kan påvirke din evne til at forblive korrekt hydreret. Fordi dehydrering kan være livstruende, er det vigtigt at forstå phentermins virkninger på hydrering.

Dehydrering

Opkastning og diarré er to almindelige bivirkninger af phentermin brug, ifølge Drugs. Begge disse bivirkninger resulterer i dehydrering, hvilket betyder, at kroppen ikke har tilstrækkelig mængde vand. Phentermine er kun beregnet til at blive taget i kort tid, f.eks. Et par uger, noterer hjemmesiden. Hvis det tages længere tid, og disse bivirkninger vedvarer, kan du blive stærkt dehydreret.

Dysuri er smertefuld og hyppig vandladning forårsaget af inflammation eller strenge af urinrøret, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. Hos mennesker, der tager phentermin, er dysuria resultatet af øget blærefinkterton, bemærker oplysninger fra det internationale program for kemikaliesikkerhed. Hyppig vandladning kan føre til dehydrering, hvis en phentermin-bruger ikke gør en indsats for at erstatte tabte væsker.

overhydrering

Fordi en fælles bivirkning blandt mennesker, der tager phentermin, er mundtørhed, kan enkeltpersoner forsøge at modvirke bivirkningen ved at drikke ekstra væsker. Overhydrering kan have alvorlige konsekvenser, fordi det resulterer i en ubalance af natrium i kroppen. For eksempel kan folk blive forvirrede eller opleve anfald, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. Denne tilstand er meget mere almindelig hos dem, der ikke udskiller urin normalt. Desværre kan phenterminbrug resultere i unormal urinudskillelse, hvilket sætter brugerne i øget risiko for overhydrering.

Vandretention

Omvendt kan nogle phenterminbrugere opleve akut urinretention eller ischuri ifølge det internationale program for kemikaliesikkerhed. Det betyder, at væsker, der går ind i kroppen, ikke kommer ud i samme takt. Langvarig ischuri kan resultere i fuldstændig manglende evne til at urinere. Dette er en medicinsk nødsituation, der kan føre til blære skader og akut nyresvigt. I stedet for at fortsætte med at drikke væsker i et forsøg på at tvinge kroppen til at urinere, søg nødbehandling.

Del:
Kommentarer