Effekten af ​​kaffe på prostatakirtlen

Effekten af ​​kaffe på prostatakirtlen

Den generelle konsensus plejede at være, at mænd skulle undgå kaffe til koffein, en ingrediens, der blev anset for at være irriterende for prostata. Denne henstilling kan ændre sig i lyset af en rapport fra december 2009, der tyder på, at kaffens potentielle fordel kan kæmpe og forhindre prostatakræft.

Identifikation

Prostata-kirtlen er et organ med valnødstørrelse, der er ansvarlig for at gøre ejakuleringsvæske, der er nødvendigt for frugtbarhed. Det er fundet ved bunden af ​​den mandlige blære, omgiver urinrøret, og vokser ofte som mænd alder af ukendte årsager, hvilket forårsager en lang række problemer.

Effekter af kaffe

Koffeinen i kaffe øger behovet for at urinere, irriterer blæren og forværrer symptomerne på prostataforstørrelse. Alligevel påvirker kaffe-endda koffeinfri kaffe også insulin- og glucosemetabolisme samt kønshormonniveauer, som alle er involveret i prostatakræft.

Betydning

Ifølge det amerikanske kræftforening er prostatacancer den næstledende årsag til kræftdød for mænd, der påvirker en ud af seks.

Prostatacancerstudien

En 20-årig undersøgelse på 50.000 mænd fandt, at de, der drak seks eller flere kopper kaffe hver dag, var 60 procent mindre tilbøjelige til at udvikle aggressiv prostatakræft, mens mænd, der drak en til tre kopper dagligt, havde en 20 procent lavere risiko.

Overvejelser

Det medicinske samfund er tøvende med at annoncere et solidt forhold mellem kaffekonsumtion og en reduceret risiko for prostatakræft endnu. En af de læger, der gennemførte undersøgelsen, Kathryn Wilson, Ph.D., advarede om, at kaffevaner ikke skulle ændre sig ud fra disse indledende undersøgelser, men sagde også, at man ikke har en lille grund til at skære ned nu.

Del:
Kommentarer