Easy Volleyball Crafts

Easy Volleyball Crafts

Volleyball er et holdspil, og der er så mange håndværk, som et hold kan gøre for at opbygge holdånd. At komme sammen til at skabe simple håndværk etablerer venskaber og en kammeratskab hos personer, der måske ikke har været der, hvis ikke for sporten. Du kan gøre volleyball håndværk til at dekorere skabe eller til at sprude op tilbehør på din uniform. Sørg for at kontrollere alle de ensartede retningslinjer, før du bærer noget nyt tilbehør på banen i et spil. De fleste volleyballforeninger har strenge instruktioner om matchende uniformer, men normalt er sokker og hårbånd diskretionære.

Volleyball kompis

Dette er et simpelt håndværk, og perfekt til at sætte på gruppelokalerne. Skær en cirkel ud af hvidt papir og tegne et volleyballmønster på bolden. Klipp ud en kropsform og fastgør volleyballhovedet. Brug garn, skrotmateriale, glitter, lim og klistermærker til at skabe hår og et outfit til volleyballkammerat. Tilføj et ensartet nummer og sæt på ydersiden af ​​skabe før sæsonen.

Gym plakater

Gymnastiksalen er det eneste sted et hold kan dekorere i stor skala. Køb et stykke plakatkort til hvert holdmedlem. Ved hjælp af maling, markør, byggepapir, lim og glitter har hvert holdmedlem et tegn med deres navn og nummer. Hæng dem op i gymnastiksalen hvor spillene spilles for alle tilskuere at se. Du kan også tilføje stillinger eller skoleåret til plakaterne. Dette er en holdaktivitet, som elevledere eller undervisere kan deltage i.

PandebĂĄnd

Køb almindelige, glidende hovedbånd til hvert holdmedlem. Brug bånd i teamfarver til at pakke rundt om hovedbåndet. Fastgør tæt med knuder eller lim. Lad enderne korte og tabe. Lad hvert holdkammerat bære dem i spil og i skole på spildage.

Sokker

Har hvert medlem af teamet køb samme identiske hvide sokker. Sørg for at de er komfortable nok til at bære i spil. Slips gummibånd rundt om strømperne for at skabe mønstre. Farve sokkerne ved hjælp af team farver, der vil supplere uniformerne. Lad tørre og fjern gummibåndene.

Del:
Kommentarer