Dyrke motion

Arm Sling Instruktioner

Arm Sling Instruktioner

Armstropper gives til patienter med arm- eller skulderskader eller at bære følgende operation. Armstropper hjælper med at lindre smerten i overarmen og skulderen på grund af tyngdekraften, der trækker armens vægt ned. En bred vifte af armlister er på markedet; nogle lavet af et simpelt stof og nogle der indeholder en skumblok, der passer mellem din torso og din arm for at eliminere rotation af skulderen.

Arm øvelser, der ikke vil skade Rotator Cuff

Arm øvelser, der ikke vil skade Rotator Cuff

En skade på rotator manchetten kan forårsage svækkende smerte, der kramper din stil og holder dig fra at være aktiv. Forbedre din løfte teknik på almindelige øvelser kan spare din rotator manchet og forhindre smerte og skade. Udøvende øvelser, som styrker musklerne i rotorkufferen, vil yderligere reducere risikoen for skade.

Arm øvelser for tendonitis

Arm øvelser for tendonitis

Tendonitis er betændelse i sener i kroppen. Dette medfører smerte, stivhed, hævelse og ømhed ved berøring. Tendonitis i armen er udbredt hos dem, der spiller sport som tennis og golf. Udvidet brug af et tastatur i computeren kan også medføre senebetændelse i underarmen. Tendonitis er forårsaget af overanvendelse eller traume og behandles på mange forskellige måder.

At-Home Navy SEAL Fitness træning

At-Home Navy SEAL Fitness træning

Navy SEALS er kendt som nogle af de hårdeste fyre rundt, og det er ikke underligt. Træningen alene for at blive et SEAL består af krævende fysiske aktiviteter, som hurtigstyre-push-ups og pull-ups og svømning 500 meter om et par minutter. Ikke bare nogen kvalificerer sig til at være en Navy SEAL, men hvis du vil træne hjemme som disse elite militære fagfolk, har du brug for en plan, der efterligner deres.

At lave basketballnet hjemme

At lave basketballnet hjemme

At lave et basketballnet derhjemme er omkostningseffektivt, sjovt og ikke så svært. Materialerne vil generelt holde op længere, og du kan tilpasse dit net med forskellige farver og stilarter. Brug af nylon reb er et godt valg, fordi det er slidstærk, langvarig og vandtæt. Du kan bedre opretholde dit netværk, som du vil kende ind og ud af det.

Balance øvelser for seniorer

Balance øvelser for seniorer

Når du er gammel, kan din balance forværres. Hvert år ses mere end 2 millioner ældre amerikanere i nødrummet på grund af faldskader. Forbedring af din balance med motion kan medvirke til at mindske risikoen for at falde og give dig mulighed for at føre et sikrere og mere selvstændigt liv. For at udføre disse øvelser så sikkert som muligt, har du en robust stol i nærheden til at holde fast på.

Baseball øvelser til børn

Baseball øvelser til børn

Baseball øvelser hjælper børnene med at skærpe deres evner og udfordre dem til at blive bedre baseball spillere. Motion er vigtigt for at opbygge et barns fleksibilitet, styrke og hastighed. De vigtigste aspekter af et baseball spil kaster, løber og fanger, så find øvelser, der vil bidrage til at opbygge disse færdigheder.

Bedste mavefladning øvelser at gøre hjemme

Bedste mavefladning øvelser at gøre hjemme

Der er utallige øvelsesværktøjer annonceret på tv, der hævder at tone abs og fladre maves muskler. Dagens reklame ville få dig til at tro, at det er umuligt at flade din abs hjemme uden hjælp af disse værktøjer. Mellem ab ruller, øvelse bolde og elektriske toning bælter, at have en flad mave kan virke meget dyrt og svært.

Bedste sted at levere en knockout punch

Bedste sted at levere en knockout punch

Knockout-punchen er kupéens nåde med boksning. En kæmper kunne være på tovene for det meste af kampen, men på et øjeblik kan han håndtere et slag, der sender sin modstander smuldre til måtten. Forståelse af en knockout slag betyder at forstå videnskaben og fysikken bag dette ødelæggende slag. Blæse til hovedet Hvis du ser videoklip af gamle kampe, vil du se et fælles træk: Et flygtigt svaghed hos Boxer A, og Boxer B leverer et skud lige til hovedet, normalt på hagen.

Begynder Arm Workouts for Women

Begynder Arm Workouts for Women

Når man nærmer sig en ny styrketræningstræning, kommunikerer mange kvinder ofte hurtigt deres ønske om at have tonede arme i modsætning til omfangsrige. De ved hvad de vil, men de er ikke helt sikre på, hvordan man får det. Ved at starte med et par målrettede styrketræningsøvelser kan du ikke kun få tonede, skulpturelle arme, men du kan også indse de utallige fordele, de giver.

Begynderens træning til trapper

Begynderens træning til trapper

Stair steppers er en sjov og nem måde at forbrænde kalorier, mens toning din krop. Selv om der er mange forskellige typer trappeapparater, tilbyder de alle lignende træningsprogrammer. Du kan justere sværhedsgraden af ​​hvert trin, den stejlhed og den hastighed, hvormed du træder. Du ønsker at starte let og til sidst arbejde dig op til toppen.

Betyr svømningstider som fuld kropsøvelse?

Betyr svømningstider som fuld kropsøvelse?

Svømning omgange er en meget effektiv måde at få en træning i hele kroppen. Svømning virker næsten alle dele af din krop og er en effektiv metode til motion for vægttab. Mayo Clinic bemærker, at en 160 pund person forbrænder 423 kalorier i løbet af en times omgangssvind-session - det er ikke for lurvet. Træk puljen regelmæssigt for at få din puls op og få en træning i hele kroppen.

Del: