Drikkevarer til at kurere en mavepine

Drikkevarer til at kurere en mavepine

En mavepine kan forekomme af en eller flere årsager. Du har muligvis spist noget dårligt mad, har et tilfælde af nerverne eller afhentet en virus. Du kan endda lide af et tilfælde af syre reflux. Uanset årsagen er der nogle drikkevarer, du kan tage for at hjælpe dig selv med at føle dig bedre. Da de ikke er medicin, behøver du ikke bekymre dig om nogen bivirkninger.

Ingefær drik

Køb en flaske ginger gel kapsler, som du kan trække fra hinanden. Gingerpulveret inde i disse gelkapsler kan opløses i en halv kop varmt vand. Du behøver kun en gingerkapsel pr. Halv kop vand. Rør det og drik det. Ginger er en helt naturlig urt, der er kendt for at helbrede svampe af enhver art. Dette omfatter nervøs mave og maver, der er forstyrrede af bevægelsessyge. Lav denne drink hver gang du har mavesmerter. Du kan drikke op til tre halv kopper om dagen.

Soda

Hvis du har forstyrret mave på grund af sur reflux, skal du drikke lidt sodavand. Så længe drikken er karboneret, vil den berolige syrer i maven og give dig øjeblikkelig lindring. Hvis du har mavepine fra en virus, kan du stadig bruge sodavand som en kur. Ginger ale fungerer på grund af ingefær ingrediens. Cola virker også på grund af den sirup der bruges til at gøre cola. I dette tilfælde vil du ikke få nogen fordele ud af sodavand som root beer eller Dr. Pepper.

Kamille te

Kamille te er en glimrende drink at have, hvis du lider af en mavepine. Kamillen har evnen til at berolige maven. Den vigtige ting at huske, når du laver denne te, er ikke at bruge nogen mælk eller creamer. Mejeri er noget, du skal holde dig væk fra, hvis din mave gør ondt. Du kan også tilføje en teskefuld mynte eller limejuice til din kamille te. Disse ingredienser hjælper med smerten.

Granatæblejuice

Granatæbler er en frugt rig med antioxidanter. Mange mennesker kan være opmærksomme på sundhedsmæssige fordele ved granatæbler, men ikke det faktum, at de hjælper med at helbrede kedelig mave. Sørg for at se på ingredienserne, før du køber granatæblejuice. Du vil have en helt naturlig juice uden tilsatte konserveringsmidler eller kunstige ingredienser. Disse kan faktisk gøre din mavesmerre værre. Hvis du ikke har adgang til helt naturlig granatæblejuice, laver du dig selv med et par friske granatæbler og en juicer.

Del:
Kommentarer