DP Airgometer cykel øvelser

DP Airgometer cykel øvelser

DP Airgometer træningscykeln er en gammeldags stationær cykel, der har dobbeltvirkende håndtagsstænger sammen med en luftbestandig blæser, der giver træning i over- og underkrop. Du kan ikke finde den her cykel til salg online eller i brugte butikker. Det giver en effektiv måde at træne dit kardiovaskulære system på, og i modsætning til de fleste stationære cykler har DP Airgometer styrene, der bevæger sig som du pedal, hvilket giver mulighed for træning i hele kroppen. De to mest effektive metoder til brug af DP Airgometer-cyklen er aerob træning og intervalltræning.

High Intensity Interval Training

Selv om aerob træning er mere udbredt, er intensiv træning i praksis en mere effektiv øvelse. Det brænder mere fedt og flere kalorier, og det øger dit stofskifte i en hurtigere hastighed end aerob træning. Højintensitetsintervalltræning består i, at du hurtigt øger din puls i en kort periode og derefter lader den falde ned igen før dit næste sæt. Således vil et interval bestå af, at du arbejder med maksimal kapacitet for et kort interval efterfulgt af en hvileperiode. For eksempel, pedal så hårdt som muligt i 25 sekunder og derefter let pedal i et minut, så din krop kan genvinde kondition, inden du går hårdt igen. Fortsæt din intervalltræning til resten af ​​din træning.

Hvis du lige er begyndt, sigter du efter 10 minutters kvalitetsuddannelse. Når du har forbedret dit fitnessniveau, bør du stræbe efter at træne i 20 til 30 minutter. Start altid med en fem minutters opvarmningsfase, hvor du pedaler meget let for at forberede din krop til træningen og afslutte træningen med en kort nedkølingsfase.

På grund af træningens anstrengende karakter, skal du konsultere en læge, inden du begynder at deltage i et træningsprogram med høj intensitet.

Aerob træning

Aerob træning er den mest grundlæggende form for kardiovaskulær aktivitet. Det er også den mest almindelige øvelse udført på DP Airgometer. Det indebærer, at pedalerne bliver stabile i længere tid. Som følge heraf vil du øge din puls og holde den op i løbet af træningen. Varm op i et let tempo i cirka fem minutter, og vælg derefter et tempo, der er vanskeligt endnu muligt at opretholde og starte øvelsen. Den optimale tidsramme for aerob træning er 30 til 45 minutter. Men hvis du lige er begyndt, bør du sigte på kun 10 til 15 minutter. Når du begynder at føle dig mere komfortabel, øg din træning med fem minutter ad gangen. Men kompromis ikke dit tempo for at forlænge din tid. Endelig ender med en nedkøling fase, der ligner opvarmningen og gør noget lys strækker sig. For bedste resultater skal du udføre aerob træning fem gange om ugen.

Del:
Kommentarer