Dobbelt øreinfektioner

Dobbelt øreinfektioner

En øreinfektion kan være meget ubehageligt, irriterende og smertefuldt. En dobbelt øreinfektion er endnu mere smertefuld og svært at overvinde. Der er effektive behandlinger og midler til at helbrede en dobbelt øre infektion.

Definition

En dobbelt øreinfektion er, når både det indre og mellemøret bliver inficeret. En dobbelt øreinfektion kan enten være viral eller bakteriel, men er normalt for dyr til at teste, så de fleste læger behandler symptomerne i stedet for at foretage en afgørende diagnose.

Symptomer

En dobbelt øre infektion vil forårsage alvorlig smerte i og omkring øret, plus feber, kulderystelser, væskeudladning fra øret og hovedpine.

Behandling

De fleste læger vil behandle en dobbelt øreinfektion med foreskrevne antibiotika for at dræbe enhver bakteriel infektion. En læge kan også anbefale at tage ibuprofen for at reducere inflammation og reducere smerten.

Forebyggelse

Dobbelt øre infektioner kan forebygges ved at opretholde et sundt immunsystem - spise en velafbalanceret kost, drikker mindst seks 8 ounce glas vand dagligt og får otte timers søvn om natten. Håndvask vil også stoppe spredning af skadelige bakterier og vira, der forårsager dobbelt øreinfektioner.

Komplikationer

Hvis en dobbelt øreinfektion går ubehandlet, kan den sprede sig til andre dele af kroppen som bihulerne, brystet og endda hjernen. Dette kan føre til indlæggelse af hospitalet, hvis infektionen kommer ud af hånden.

Del:
Kommentarer