Do's & Dont er af Bowling Ball Cleaning

Do's & Dont er af Bowling Ball Cleaning

Ligesom ethvert idrætsudstyr skal en bowlingkugle holdes ren for optimale præstationsniveauer. Mange variabler påvirker din bowling score, idet bolden holdes uplettede, eliminerer en af ​​de negative faktorer. Bowlingbolde kan nemt rengøres hjemme efter en nat på banerne.

Alkohol

Udøvelsen og reaktionen af ​​en bowlingkugle smides af med bare en lille smug olie eller et scuff mark. Voks fra banerne forårsager også en uønsket opbygning på boldens overflade. Rengør en bowlingkugles porøse ydre overflade med gnidningsalkohol for at fjerne snavs, fedt og snavs forureninger. Tør bolden koldt ned med et alkoholtæppet håndklæde eller mikrofiberklud så hurtigt som muligt efter bowling. Du må ikke suge hele bowlingkuglen i alkohol i nogen tid.

Boldrensere

Brug flydende eller gel, alkoholbaserede kuglelejer, også kaldet polermaskiner, til regelmæssigt at rengøre din bowlingkugle og give den en god glans. Spil bolden rengøringsmidler med tilsatte de-fedtstoffer eller overfladeaktive stoffer for at fjerne stædig snavs. Overfladeaktive rengøringsmidler øger snavs fra de mikroskopiske porer af kuglens overtræk eller yderlag. Tør bolden ned med alkohol for at fjerne det løsnede snavs. Få en personlig kuglespinner til brug med rengøringsmidler, hvis du er en hyppig bowler. Drej bolden på maskinen, mens du anvender rengøringsmidlerne.

Mens Bowling

Tag nogle enkle trin for at opretholde en snavsfri bowlingkugle, mens du konkurrerer. Tør fingerhullerne ud for at holde dem fedt og grus fri. Brug et håndklæde til at holde hænderne rene og tørre for at forhindre hudens olie og fugt i fingershullene. Fjern laneolie og voks med et microfiber håndklæde og lidt alkohol mellem rammer. Skru af gummibånd fra pudehynderne eller kuglens returanlæg med rengøringsmiddel og et håndklæde.

Don'ts

Opvaskemidler eller opvaskemidler til vaskemidler gør et godt stykke arbejde med at fjerne fremmedlegemer fra overfladen af ​​en bowlingkugle. Sug bolden i 15 minutter, og skrub med en blød børste. Sæt ikke en bowlingkugle i nogen væske i mere end 20 minutter for at undgå at vække bolden. Rens aldrig en urethankugle med kemiske opløsningsmidler, såsom acetone eller methylethylketon, kendt som MEK. Undgå alle ætsende eller slibende rengøringsmidler, der ikke er specielt fremstillet til bøjningskugler.

Del:
Kommentarer