DIY uretan skateboard hjul

DIY uretan skateboard hjul

Urethane er et kemikalie, der er perfekt til design af skateboardhjul; disse typer hjul blev introduceret i 1970'erne. Det var på dette tidspunkt, at skateboarding begyndte at blive betragtet som en rigtig sport, ikke bare noget at gøre, da surfen ikke var op. Oprindeligt blev skateboardhjul fremstillet af stål i løbet af 1900'erne. Hjul fremstillet af urethan vil være slidstærkt og have god trækkraft og greb, samt være super-elastisk. På toppen af ​​alt det er de hurtige også. For at gøre disse skateboardhjul hjemme, skal du bruge specifikke typer kemikalier og maskiner.

Trin 1

Tilsæt uretankemikaliegrupperne til en måleapparat. Denne maskine vil opvarme kemikalierne og blande dem, hvilket skaber polyurethan.

Trin 2

Tilsæt pigment til polyurethan, når det er i flydende tilstand. Husk at tilføje farver kan gøre hjulene svage, da farvestoffet vil tage lidt plads i hjulet, hvilket gør det mindre elastisk overordnet. Uden pigment er hjulet en hvid farve og lidt klar; denne type hjul betragtes som den højeste ydeevne du kan få.

Trin 3

Hæld polyurethanet ind i aluminiumshjulformene.

Trin 4

Fjern hjulformene fra aluminiumet, når polyurethan er hærdet. Placer "hjulene" på en plan overflade.

Trin 5

Brug en drejebænk til at skære hjulet ned til den nøjagtige størrelse og form, du ønsker det. Denne maskine vil dreje hjulet, da det skærer, og fjern eventuelt ekstra polyurethan. Sørg for, at hvert hjul matcher hinanden, så alle skateboardhjulene er lige.

Del:
Kommentarer