DIY Punching Bag

DIY Punching Bag

Hvis du laver nogen form for øverste arm træning, er et godt værktøj til at bruge en stødpose. Selvom en pose taske er et standardudstyr på mange sportscentre, er det nogle gange svært at komme hjem. Men ved at følge nogle få enkle trin er stødposer nemme at lave.

Gør Shell

Hoveddelen af ​​stanseposen er skallen. Du har et par muligheder for at få en. Hvis du går til et mere færdigt udseende, kan du købe en faktisk stansepose skal fra en sportsudstyr butik. Hvis du forsøger at spare penge, kan en armesukser købes hos et hæroverskud. De vil være forskellige teksturer (læder vs. linned rygsæk), men du bør ikke mærke meget forskel i brugen.

Vægtning af posen ned

Det næste skridt er at vægte din taske. Den nemmeste ting for dette er at få legetand fra enhver boligforbedringsbutik. Placer dit sand på plastiktappe, og rul det i en kugle, der vil fylde bunden af ​​dit hus. Sørg for, at du ruller det i flere lag, da du ikke vil have det til at briste fra brug og spilde sand over hele huset. Brug heller ikke betonblanding i stedet for sand. Selv om det begynder den samme konsistens, vil fugtigheden omkring betonen i sidste ende få det til at hærde og gøre posen tungere.

Fyldning af posen

Når du har tilføjet vægten posen, vil du gerne udfylde den for at give dig en stansoverflade. Der er et par måder at gøre dette på. Den bedste måde er at få et stykke skum fra en stofbutik og justere kanten af ​​posen med den. Dette giver dig en flot og jævn overflade til slag. Når du har skummet på plads, skal du fylde resten af ​​posen med så mange gamle skjorter og klude som posen vil holde. Når du har pakket posen tæt og lukket den, vejes den igen. Hvis posen er for lys, hvilket betyder, at den vil bevæge sig meget let, skal du tilføje en anden kugle af sand til bunden.

Hængende tasken

Find en bjælke i dit loft, der understøtter vægten, og fastgør en krog til den. Derefter fastgøres en tunge målekæde til posen og hænger den fra krogen. Den øverste del af posen skal være på dit øjeniveau, og du bør være i stand til at slå posen, hvis du stikker lige ud.

Del:
Kommentarer