DIY Byg et Snowboard Storage Rack

DIY Byg et Snowboard Storage Rack

Snowboarding er en af ​​de hurtigst voksende sportsgrene i USA. Som med enhver sport kan udstyr af høj kvalitet være en dyr investering, så det betaler sig at holde udstyret i god stand og opbevare det ordentligt både i korte perioder i løbet af sæsonen og i de lange måneder mellem ridemuligheder. Der er mange kommercielle snowboard storage racks til rådighed, men det er ikke svært at komme op med din egen gør-det-selv lagringsløsning.

Lagerstrategi

Selvom snowboards generelt er holdbare, skal de ikke beskyttes mod fysiske skader og miljøfarer, når de ikke er i brug. Snowboards må ikke stables oven på hinanden eller under andre genstande, hvilket kan medføre beskadigelse af båndets bånd eller camber. Snowboards, der simpelthen læner sig mod en mur, kan falde og forårsage skade på bindinger eller bund. Snowboards bør ikke opbevares under ekstremt varme forhold, som f.eks. Under loftet eller i en metalopbevaringsbeholder, da overdreven varme kan forårsage skade på voks og endog delaminering af basen.

Off-the-Shelf Solutions

Et snowboardopbevaringsstativ behøver ikke at være uddybende, hvis du ikke er bekymret for meget om æstetik. En simpel løsning er at købe et par store plastbelagte kroge, der ofte bruges til opbevaring af cykler. Skru håbene ind i studsene på en garagevæg og gem dit bord vandret. En anden mulighed er at genanvende metalstøtter, der anvendes til hængende bogreoler. Find understøtter bredt nok til at holde dit bord og dække dem med tape for at undgå at ridse din base. Endelig kan et bord suspenderes ved hjælp af et par skruer S kroge.

Workshop Solutions

Hvis du vil have en opbevaringsløsning med lidt mere flair, overvej at bygge noget i dit værksted. En mulighed er bin-stil stativer, der er i det væsentlige lange krydsfiner kasser lidt bredere end et snowboard, med oprejst træ skillevægge. Snowboards lagres lodret i bakken, en til hver skillelinje. En anden type rack, et vægstativ, kan fremstilles ved at montere to lodrette strimler af 4x4 træ til en væg. Parallelle indsnit skæres i strimlerne i 45 grader vinkler, og snowboardet lagres horisontalt mellem strimlerne ved at glide den lange kant af brættet ind i indsnittene.

Del:
Kommentarer