Diæter til morbid fedme

Diæter til morbid fedme

Fedme er et alvorligt problem for både unge og voksne. En person betragtes som morbid overveje, når de er 100 pund eller 46 kg over den ideelle vægt for deres højde. Du er også betragtes som morbid overveje, hvis dit kropsmasseindeks er over 40. Fedme kan føre til fysiske lidelser, såsom diabetes og hjertesygdom, og kan bidrage til psykologiske problemer som depression.

Juice Diet

For at starte en diæt, observeres en streng flydende kost ofte i de første 7 til 10 dage. Brug citron, grapefrugt, selleri og ananasjuice i løbet af denne tid. Juice fastgøres bør altid overvåges af en sundhedspersonale, da lavt kalorieindhold kan være farligt, hvis det ikke er hensigtsmæssigt. Gentag saften kost hvert par uger for at hjælpe med at opnå et hurtigt vægttab. Følg denne diæt med en velafbalanceret kost.

Alle frugter og lav-kalorie kost

Efter saftdiet kan patienten observere en frugt kost i op til fire dage. Under denne fase af kosten kan patienten have tre måltider kødfulde frugter som mango, papaya, appelsiner og grapefrugter. Efter at patienten har brugt frugtdiet, skal han flytte på en lavt kalorieindhold, der trækker fra tre store fødevaregrupper, herunder magert kød, såsom kalkun, fisk og kylling samt nødder, frugt og grøntsager. Drik vand regelmæssigt, mindst seks til otte glas om dagen.

Mad, der skal undgås

Når man forsøger at tabe sig, skal patienten holde sig væk fra højt kalorieindhold, højt fedtindhold, indtil regelmæssig motion kan observeres. Chokolade, ost, fløde og stegte måltider bør alle undgås. Højt kulhydratfødevarer og dem med simple stivelser som brød, kartofler, honning, sukker og sirup bør også skæres ud af kosten.

Del:
Kommentarer