Discus Regulations i Middle School for Track & Field

Discus Regulations i Middle School for Track & Field

Diskusbegivenheden i track og field er en klassisk konkurrence der går til Grækenland og de første OL. Det er også inkluderet i feltbegivenhederne i mellemskolen, og selv om forskrifterne varierer fra stat til stat, følger de nogle generelle retningslinjer.

Diskstørrelse

Den skive, som mellemskolerne bruger, er den samme som kvindens olympiske disk: Den vejer 1 kg og har en diameter pĂĄ 181 mm.

bremseklodser

Fordi middelskolerne er meget mere tilbøjelige end at Olympere skal kaste en disk i skarer, bruges en backstop. Det ligner et baseball batting praksis net.

Bue

Buen er det omrĂĄde, disken skal lande. Buen er markeret i en 34 graders vinkel fra kasteomrĂĄdet for college kastere og over. Mellemskole diskus kaster er tilladt i en 60 grader vinkel.

Amatør

En mellemskole atlet kan ikke tage mere end $ 100 i gaver i løbet af et kalenderår for fortsat at være berettiget til skolebaner. Reglen blev lavet til fodbold, basketball og baseball, men gælder for alle sportsgrene.

akademikere

Som alle studerende atleter skal mellemskolestudenten opretholde bestående karakterer i sine klasser for at fortsætte med at konkurrere i sanktionerede sportsgrene.

Del:
Kommentarer