Det bedste stykke træningsudstyr til hjemmebrug

Det bedste stykke træningsudstyr til hjemmebrug

Hvad er det bedste hjemmeøvelsesudstyr? Dette svar varierer fra person til person. At stille de rigtige spørgsmål er din guide til at få det bedste udstyr. Ønsker du en aerob træning vs en løft træning? Ønsker du en styrkende træning vs en aerob træning? Ønsker du at blande aerobic med styrketræning? Hvad er din plads kapacitet? Hvad har du råd til?

Kvalitet

Efter at have etableret den type udstyr, du har brug for, er det næste trin det bedste udstyr inden for dit budget. Der kan være en stor forskel i priser og kvalitet. Den oprindelige udgift af udstyr af højere kvalitet er dets omkostninger i forkant, men i det lange løb sparer du penge og hovedpine. Kvaliteten af ​​håndværk findes ikke i lavprismodeller. Find en lokal forhandler og test udstyret. Uanset om du er en nybegynder eller en pro til at arbejde ud, vil du mærke forskellen i kvalitet og ydeevne.

Gulvplads

Hvis du er på udkig efter en rumbesparer, kan de fleste pin-select og kabeludstyr være dit svar. Når det er samlet, er det en enkelt enhed, og du kan gøre en overordnet kropsøvelse uden at ofre mange kvadratmønstre. Tilføj et stykke aerob udstyr med det, og du har et komplet ensemble.

Typer af udstyr

Fri vægt er bedre for at udvikle stabiliserende muskler. Kalibrerede barbells og dumbbells optager gulvplads. Udskiftelige vægte skal konstant nedbrydes for at justere vægten for den næste øvelse. Så er der vægte, som du bare vælger i vægten, og justeringerne er allerede lavet til dig. Disse er en real-time saver og gør det lettere at træne. Selvfølgelig er disse dyrere.

Du kan begynde med dette alternativ: en stabilitetskugle, en matta, et sæt justerbare håndvægte og et hoppe. Disse er billige og meget effektive. Tilføj et par instruktions dvd'er. Du kan finde et stort udvalg på yoga, pilates og aerobic, og det eneste udstyr du har brug for er din krop. Tilføj en eller flere af disse til dit program, og du har en overordnet fitness rutine, der virker til en meget overkommelig pris. Derfra flytter du op.

Del:
Kommentarer