Det bedste sted at leve med arthritis

Det bedste sted at leve med arthritis

Hvis du elsker vinter, kan du flytte til et varmt ørkenklima gøre din arthritis bedre, men afvigelsen på dit humør kan tage sin vejafgift. Hvis du er tæt på din familie, kan den følelsesmæssige trængsel for at blive adskilt udligne enhver fordel, du får ved at føle dig bedre fysisk. Det bedste sted at leve med arthritis er den mest vellykkede balance, hvad du overvejer fordelene ved din nuværende bolig med visse funktioner, som en ny lokal kan tilbyde.

Klima

Juryen er stadig ude om, hvorvidt at flytte til et varmere klima er det bedste for arthritis-syge. Mens varmere vejr ikke helbreder arthritis, er der nogle beviser for, at det letter det at bære. Forklaringer herfor inkluderer ændringer i barometertryk, der forårsager vævsopsvulmning, koldtemperaturers virkning på smertetolerance og endog den simple kendsgerning, at dårligt vejr ofte begrænser en person til hendes hjem, hvilket begrænser hendes evne til at motionere og socialisere.

Adgang til behandling

Hvis du har brug for regelmæssige lægebesøg til at klare din arthritis, vil du gerne leve et sted tæt på en lægekontor. Hvis du ikke har det godt, vil en 120-mile rundtur til lægen ikke være sjovt, så faktor i adgang til behandling, når du bestemmer dig for hvor man skal bo. Også, medmindre din sundhedsplan indeholder bestemmelser om udskrivning af recepter, skal du sørge for at få adgang til et apotek. Hvis du er interesseret i at få nye, eksperimentelle behandlinger, skal du kontrollere, om der er et stort forskningsuniversitet eller undervisningssygehus i det område, du overvejer. Du kan være berettiget til at deltage i kliniske forsøg for nye arthritis medicin.

Adgang til andre daglige behov

Sørg for, at du nemt kan få købt dagligvarer. Hvis du nyder at gå ud på middag, skal du sørge for at der er en restaurant i nærheden. Hvis du vælger at bo i et mere landligt område og bruger meget tid online, skal du kontrollere, før du bevæger dig for at sikre, at højhastigheds-internet er tilgængeligt. I nogle dele af landet er det bedste du kan ringe op.

Dyrke motion

Motion er en vigtig del af behandlingen af ​​arthritis og ethvert sted, en person med gigt vælger at flytte, bør have mulighed for at udøve. Hvis du foretrækker at motionere udendørs, skal du kontrollere, om området du overvejer, har en park, vandrestier eller passende cykelstier. Kontroller lokale kriminalstatistikker for at sikre, at området er sikkert til udendørs træning. For indendørs trænere eller udendørs trænere, der bor på et sted, hvor klimaet kan være en udfordring, skal du kontrollere, at der er et motionscenter eller endda et indkøbscenter i nærheden, hvor du kan gå indendørs. Svømning og yoga er begge anbefalede former for motion for personer med gigt. Hvis disse interesserer dig, afgøre, om du vil få adgang til en pool eller yoga instruktion.

Del:
Kommentarer