Den tyske metode til fodboldcoaching

Den tyske metode til fodboldcoaching

Tysk fodboldcoaching, en metode, der respekteres over hele verden, har en historie om at producere succesfulde hold og udvikle spillere, der bliver verdens superstjerner, herunder Jurgen Klinsmann. De nationale mænds hold har vundet tre VM-titler. På en international coaching konvention sagde tysk fodbold coachforening præsident Horst Zingraf landsholdets succes viser den fælles filosofi, hvorpå alle tyske trænere og hold arbejder.

Talentudvikling

Mange fodbold coaching teknikker praktiseres universelt, is√¶r n√•r det kommer til at undervise i fundamentet af spillet. Den tyske coaching-metode har dog udviklet et ry for konsistens sammen med h√łj ydeevne. Det tyske fodboldforvaltningsorgan (kendt som tysk som DFB) har implementeret et landsd√¶kkende talentfremmende program, der tilbyder coaching p√• 390 steder til unge spillere. Disse websteder bruger standard coaching metodologi til at forbedre taktisk knowhow og individuelle f√¶rdigheder, herunder passerer, skydning, dribling, tackling og defensiv organisation.

Defending

I udviklingen af ‚Äč‚Äčsin taktiske filosofi citerer DFB lektionerne, som l√•ner succesfulde hold rundt om i verden og fusionerer med den tyske fodbolds traditionelle styrker. I 2008 vedtog DFB den zonale tilgang til forsvar, som s√¶tter konfrontationslinjen t√¶ttere p√• holdets m√•l og fokuserer p√• positionsdisciplin og undg√•r overgreb i kamp for at vinde bolden tilbage.

Angreb

Når man angriber, varierede DFB-filosofien fra 2008 mellem en patientindflyvning, der fokuserer på boldbesiddelse og en risikobetonet tilgang, hvor spillerne skubber bolden fremad i områder, der kan skade modstanden. Disse to tilgange er meget forskellige, og tyske fodboldtræner ser ud til at forbedre en spilleres beslutningsevne under et spil, så spilleren kan bestemme hvilken tilgang der bedst virker i en given situation. En bestemt spilleres relative styrker og begrænsninger kan være en faktor i den stil en coach opfordrer til, at spilleren adopterer.

Variation

Det er vigtigt at huske, at selv om dette er den tyske fodboldcoachingfilosofi, kan den tyske landslagstræner, som træner i ethvert andet hold, skifte tilgange, når forholdene i spillet eller holdets talenter kræver.

respekt

National Soccer Coaches Association of America tilbyder et internationalt coaching-diplom baseret på den tyske metode. Dette eksamensbevis illustrerer den verdensomspændende beundring af den tyske fodboldcoaching-metode.

Del:
Kommentarer