Den rigtige måde at pakke Grip Tape på en Baseball Bat

Den rigtige måde at pakke Grip Tape på en Baseball Bat

Indpakning af en flagermus med greb er en nem måde at få mere kontrol over din sving. Indpakning af en flagermus med klæbebånd er let at gøre, men der er et bestemt sæt af trin, du skal følge for at sikre, at dit greb er pakket korrekt. Ukorrekt anvendelse af gribebånd til din flagermus kan påvirke både din kontrol af flagermus og din sving negativt.

Trin 1

Find et behageligt sted at sidde. Du skal sidde, når du pakker din flagermus med greb.

Trin 2

Fjern grebstrimlen på din flagermus. Brug en kniv, en saks eller et andet skarpkantet objekt til at skære væk ved båndet.

Trin 3

Fjern det klæbrige stof, der er efterladt af det forrige lag af gribebånd. Dæk fladderens håndtag med gnidningsalkohol, og tør så tørt af det. Du kan også gnide det klæbende lag tilbage med sandpapir.

Trin 4

Placer din flagermus mellem dine ben med tønderen nedad og håndtaget vendt opad.

Trin 5

Sæt et lag grebstang rundt om flagermusens håndtag, der starter i bunden, hvor håndtaget møder knapens knap. Træk hvert lag tape fast, før du pakker det rundt om flagermusen for at sikre, at der ikke er rynker eller luftbobler i båndet. Lige overlappe hvert lag tape for at sikre, at håndtaget er helt dækket.

Trin 6

Stop med at indpakke din flagermus med tape, når du kommer til toppen af ​​håndtaget. Den øverste del af håndtaget er omkring 10 til 12 inches væk fra bunden af ​​flagermus.

Trin 7

Skær det overskydende bånd på toppen af ​​flagermusens håndtag.

Trin 8

Grip bat for at se, hvordan båndet føles. Tag et par træningssvingninger for at teste dit greb på flagermus. Hvis du har brug for mere tape, kan du anvende et andet lag oven på den du lige har lagt.

Trin 9

Påfør et lag af efterbehandlingstape over dit greb. Du kan påføre målebåndet på samme måde som du har anvendt grebstrimlen på. Ikke alle gribebånd leveres med efterbehandlingstape.

Del:
Kommentarer