Den mest kraftfulde.25 Air Rifle Pellet Made

Den mest kraftfulde.25 Air Rifle Pellet Made

Luft rifler bruges til at fjerne små skadedyr som possums, vaskebjørn, skunks eller gophers. De er effektive mod woodchucks, groundhogs, armadillos, mus, rotter og pesky fugle. Luft rifler er også vant til at jage kaniner og egern. Det største antal luftpistoler sælges i.177 kaliber, pelletstørrelsen til målskydning, plinkning og jagt på små skadedyr. Mere kraftfulde våben, som Beeman Super Magnum Kodiak Spring-Piston Air Rifle, Gamo Hunter Extreme eller Walther Falcon, bruger.25-kaliberpiller.

Valg af en pellet

Den vigtigste faktor i valget af en pille bestemmer, hvilken er den mest præcise i dit luftgevær. Testning af hver type viser, hvilken funktion der passer bedst til dig. Tyngre pellets, som.25 kaliber, bevæger sig normalt gennem rummet langsommere, inden de når deres mål. Gravity trækker alle pellets ned i samme hastighed, som ikke har noget at gøre med pelletmasse eller vægt.

Pellet penetration

Lysere pellets mister energi hurtigere end tungere, da de rejser gennem luften, hvilket reducerer deres indtrængningskraft. Mellemvægt, runde pellets, som RamJet, giver den bedste vægt og bane for mellemdrevne luftrøver. En.25-kaliberpille har en 3-tommers killzone på ca. 50 meter, når målet er en woodchuck. Den største fordel ved at bruge et kraftigere luftriffel med en.25-kaliberpille er, at det giver et dødbringende skud, når shooteren ikke har det perfekte mål. Jo tættere skytteren kan komme til sit bytte, jo tungere pellet skal han bruge.

Kodiak.25 kaliber

Denne heavyweight pellet, med 30,7 korn, opnåede en bane svarende til Crow-Magnum pellet, men den er 15 procent tungere. Afskåret fra et kraftigt rifle som Gamo Hunter Extreme eller Kodiak, kan denne pille skyde så langt som en lysere og forblive stadig nøjagtig. Da målgennemførelsen blev beregnet, viste testen udført af luftrøvseksperten Tom Holzel, at Kodiak opnåede et penetrationsområde på mere end otte tommer, sammenlignet med fire tommer for Crow-Magnum. Nøjagtigheden af ​​denne pellet, såvel som dens kraftige indtrængning, gør den til en favorit af riffelentusiaster til at skyde woodchucks og andre små spildyr.

Crow-Magnum.25 kaliber

.25 hulhovedpellet udvider, fordobler i størrelse og giver et fantastisk chok, når det rammer målet. Dette gør det dødeligt med kaniner, woodchucks og små spil i intervaller op til 60 meter, når de holdes sammen med de mest kraftfulde luftrøvere. Crow Magnum 26.3-runde runde giver en kraftig blast og er meget præcis på 50 yards, når skudt af Kodiak Air Rifle. Denne pellet har imidlertid ikke penetrationsstyrken til Kodiak.25.

H & N.25 og RamJet.25 kaliber

Når de testes med Kodiak Super Magnum-luftgeværet, har både H & N og RamJet-pellets det samme energiforbrug og nedsat penetration. Både den lettere H & N og RamJet har en vægt på 26 korn og en indtrængning på fire tommer eller mindre. Nøjagtigheden af ​​begge var god, men hverken pellet pakker Kodiak's stærke slag.25.

Del:
Kommentarer