Den hurtigste måde at gøre en split uden at skade

Den hurtigste måde at gøre en split uden at skade

Uanset om du er danser, yoga-studerende eller bare en fitness-entusiast, kan du få din spalt ned uden al smerte. Du behøver ikke at være en cheerleader til at gøre dine splittelser smukt. Gennemførelsen af ​​en sidesplit eller en midtsplit giver stor fleksibilitet i hele dine hofter, lyske og hamstrings. Løsning af disse muskler med forskellige strækninger kan hjælpe dig med at nå dine opdele hurtigt, sikkert og uden smerte.

Varm din krop op. Før du begynder at strække, skal du få din krop varm med bevægelse. En varm krop hjælper dig med at lette ind i dine strækninger og kan forhindre skade. Jog eller gå for at løsne dine muskler.

Forlæng dine hamstrings. Dine hamstrings er musklerne på bagsiden af ​​lårene. Udfyld en fremadgående fold. Stå med begge fødder rørende og lad din overkrop hænge over din underkrop. Prøv at røre fingerspidserne mod dine tæer. Hold denne pose i 30 sekunder og derefter langsomt vende tilbage til stående. Afslut denne strækning 2-3 gange.

Straddel væggen for at strække din lyske. Find en mur i dit hus og læg dine ben op mod væggen, mens du ligger på ryggen. Prøv at bringe dine glutes tæt på væggen og lad langsomt lade dine ben åbne. Lad tyngdekraften trække dine ben ud til siderne, så de kan glide ned ad væggen og åbne din lyske. Hold denne position i to til tre minutter.

Udfør en sommerfuglstrækning for at åbne hofterne. Sid med fødderne af dine fødder sammen foran dig og dine knæ brede. Grib dine ankler og brug dine albuer til at presse ned på dine knæ. Læn dig frem med din talje og mål at få knæene til gulvet. Det amerikanske råd om motion viser, at du holder din stretch i 30 sekunder og gentager det fire gange.

Stræk dagligt. Stræk om morgenen og om aftenen, såvel som før nogen øvelse. Daglig strækning hjælper med at opnå fleksibilitet hurtigere og giver dine muskler mulighed for at forlænge mere effektivt.

Del:
Kommentarer