Den gennemsnitlige pris for tandimplantater i Canada

Den gennemsnitlige pris for tandimplantater i Canada

Enhver, der skal leve med manglende tænder, ved, at det kan være en smertefuld og ubelejlig situation at håndtere. Vi er alle født med et sæt børntænder og et sæt permanente tænderceller, der venter på at udvikle sig. Nogle mennesker er dog født uden alle deres permanente tænder. Andre mister tænder fra ældre, skader eller sygdom. At tabe tænder ændrer dit udseende og kan være skadeligt for dit selvværd. Imidlertid kan denne situation korrigeres ved brug af tandimplantater.

Fungere

Tandimplantater er en mulighed for dem, der ønsker at erstatte manglende tænder permanent. Disse tænder kan bruges ligesom dine naturlige tænder. De ser også ud som dine egne tænder.

Konsultation

Når du først har besluttet at få tandimplantater, skal du først aftale med din tandlæge for en konsultation. Dette besøg er ofte gratis. Når du har diskuteret din beslutning med din tandlæge, vil han få nogle røntgenstråler af dine tænder. Afhængig af din forsikring kan røntgenstråler måske koste dig ingenting til $ 45 dollar i henhold til dentalfind

I det første trin i implantatoperationen implanteres en skrue i din kæbeben. Når dette er placeret, skal du vente på din kæbe til hæl. Når først den er helet, kan den nye udskiftningstand være fastgjort til skruen.

Omkostninger til tandlæge

Kanadiere skal betale for deres tandlæge for at placere kronen på skruen, fordi National Health Care System ikke dækker tandpleje i henhold til "Socialpolitik og praksis i Canada: En historie" af Alvin Finkel.

Omkostninger til mundtlig kirurg

En oral kirurg er også nødvendig for at indsætte implantatet. For at modtage implantatet - eller skruen, der er indsat i kæben - løber gennemsnitsprisen omkring $ 2.400, hvilket sparer dig omkring 14 procent i Canada verser USA, ifølge allmedicaltourism.

Finansieringsindstillinger

Finansieringsmuligheder er generelt tilgængelige for dem, der har brug for denne type procedure. Ifølge dentalfind giver nogle tandklinikker betalingsplaner. En anden mulighed er CareCredit. Dette er et tredjepart finansieringsselskab, som du kan gå igennem for at få et kreditkort, der kun er til tandlæge- eller medicinsk arbejde eller procedurer og accepteres i Canada.

Del:
Kommentarer