Den gennemsnitlige pris for tandimplantater

Den gennemsnitlige pris for tandimplantater

Tandimplantater er kunstige tænder, der kirurgisk indsættes i knoglen under tyggegummiet. Implantater er en relativt ny tandbehandling og det nærmeste er, at der er naturlige permanente tænder. Tandimplantater er generelt meget dyre og sjældent dækket af tandplejeforsikring. Men de kan vare en levetid.

Intricacies of Dental Implants

Tandimplantater er en meget involveret proces, der udføres i en række faser, der kan tage op til ni måneder. Den involverede forlængede tid er nødvendig for at muliggøre korrekt heling at finde sted og vente indtil ny knogle vokser i kæben. Når en tilstrækkelig knoglevækst er etableret, er en erstatningstand fastgjort til en metalpost. Slutresultatet er en falsk (protetisk) tand, der ser meget ud som din naturlige tand.

Fjernbar implantatprotes

Der er to typer tænder, der kan placeres i munden. Et fjernelsesimplantat ligner en traditionel protektion. Det kan være et populært valg, fordi det er mindre kostbart end en række individuelle implantater.

Fast implantatproteser

Den anden type tandimplantat betegnes som en fast protese. Når en kunstig tand er permanent fastgjort til en individuel implantat anlæg, er det dyrere, men det er den nærmeste ting der er en naturlig tand.

Hvem leverer tandlægemiddelimplantatbehandling?

Tandimplantatbehandling involverer ofte en teamindsats, hvor generelle tandlæger arbejder sammen hver især med fokus på de forskellige trin involveret i proceduren. For eksempel kan en tandlæge udføre implantatoperationen, mens en anden indsætter kronen oven på implantatet.

Derfor er omkostningerne ved implantater generelt dobbelt. Det første gebyr er for det kirurgiske implantat, og det andet er for den protetiske tand.

Gode ​​kandidater til implantater

For at tandimplantater skal kunne understøttes sikkert, skal dine knogler og tyggegummi være sunde. Faktisk skal det samlede helbred hos en implantatmodtager være god, da det involverer en kirurgisk procedure.

Dentalimplantatpatienter skal være villige til at udvise forsigtig og konsekvent oral hygiejne for at hjælpe med at holde tyggegummi væv fri for sygdom.

Dental implantat omkostninger

Mange faktorer går ud på at estimere omkostningerne ved tandimplantater. Disse variabler omfatter typen af ​​implantat, tandlægen eller tandlægenes oplevelsesniveau, som vil være involveret i proceduren, og hvor i USA finder proceduren sted.

For eksempel opkræver en praktiserende æstetisk og rekonstruktiv tandlæge i Beverly Hills, Californien et gebyr på $ 2.000 til $ 5.000 dollars per tand.

Et enkelt tand tandimplantat kan variere i pris fra $ 1.000 til $ 5.000. Gebyret til udskiftning af et helt sæt tænder med rekonstruerende tandimplantater kan være alt fra $ 24.000 til $ 100.000.

Tandforsikring og implantater

Da mange tandlægeforsikringsselskaber kategoriserer implantater som en kosmetisk procedure, er det ikke normalt en overdækket udgift.

Selv i tilfælde, hvor implantater kan dækkes i en tandplejeforsikring, kan du planlægge en sambetaling.

Del:
Kommentarer