Den gennemsnitlige omkostning ved hofteplacering

Den gennemsnitlige omkostning ved hofteplacering

Under hofterstatningskirurgi (artroplastisk) fjerner en kirurg den dysfunktionelle hoftefuge og erstatter den med en keramisk eller metal kunstig ledd (protese). Hej udskiftning kirurgi er en anbefalet behandling, når gigt eller en skade forårsager smerte eller har resulteret i hofte ledd skade. Hip udskiftning kan lindre ubehag og genoprette den rette bevægelighed af din hoftefed. Ifølge Mayo Clinic er mere end 90 procent af hoftermineringsoperationer succesfulde. Operationen kan koste tusindvis af dollars.

Kirurgiske alternativer

Inden du ser alvorligt på hofterstatningskirurgi, kan din læge foreslå andre ikke-invasive behandlinger, herunder medicin, motion, fysioterapi og muligvis brug af en walker eller stok. Hvis disse alternativer viser sig at være utilstrækkelige, kan hofterstatning være en praktisk løsning.

Symptomer

Mayo Clinic siger, at der er flere symptomer, der kan indikere, at hofteudskiftning er berettiget. De omfatter smerter, der er alvorlige nok til at forhindre søvn, problemer med at gå op eller ned ad trappen, og at finde svag lindring af smertestillende medicin eller assisterede walking-enheder.

Standard Hip Replacement Surgery

Under hofterstatningskirurgi vil kirurgen skære en åbning i hofteren og fjerne enhver beskadiget knogle og brusk. En protesekontakt indsættes derefter i bækkenbenet i stedet for den defekte åbning. Derefter erstatter kirurgen den runde del af lårbenet (lårben) med en prostetisk kugle forbundet med en stamme, som monteres i lårbenet og derved skaber en kunstig ledd.

Hip Replacement Omkostninger

Det amerikanske akademi for ortopædkirurger siger, at komplet hip frakturpleje er ca. $ 35.000. Blue Cross Blue Shield i North Carolina siger, at den mediane omkostninger ved hofterstatningskirurgi er omkring $ 39.000.

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan din udbyder fortælle dig præcis, hvilken procentdel af proceduren der kan dækkes, og din omtrentlige medbetaling.

Pre & Post Op omkostninger

En del af omkostningerne ved en hofteudskiftningsprocedure omfatter den pleje og test, en patient modtager før og efter den aktuelle operation.

En kirurgs første hofteudskiftningsevaluering vil omfatte en komplet medicinsk historie og røntgenstråler. I nogle tilfælde kan mere komplekse og dyreforsøg udføres, såsom en MR til at kigge efter knogler og blødt væv. Andre forberedende udgifter til kirurgi kan omfatte blodprøver.

Efter operationen er de fleste hofteudskiftningsmodtagere forpligtet til at tilbringe et par dage pĂĄ hospitalet for at komme sig og overvĂĄges for eventuelle komplikationer.

Yderligere udgifter

Ved udløsning fra hospitalet kan hofterstatningspatienter have nogle indkvarteringsrelaterede udgifter for at sikre et sikkert og behageligt opsving.

Hjælpehjælpemidler som brusebad eller badehåndtag, en håndholdt forlængelsesanordning til lettere adgang til genstande og puder eller puder, der tillader at sidde med knæene lavere end hofterne.

Mulige komplikationer

Hæfteskiftkirurgi er generelt sikkert, og de fleste potentielle komplikationer kan behandles med succes. Problemer kan omfatte blodpropper, der sædvanligvis forhindres med blodfortyndende medicin og infektioner på snitstedet.

I sjældne tilfælde kan en kunstig hofte bryde efter flere år, og en anden operation ville være nødvendig.

Del:
Kommentarer