Den gennemsnitlige kalorieforbrænding pr. Time for Aqua Zumba

Den gennemsnitlige kalorieforbrænding pr. Time for Aqua Zumba

Hvis du er på udkig efter en to-til-en-aftale, når det kommer til fitness, skal du kigge på Aqua Zumba. Ifølge Zumba Education Specialist Maria Browning er Aqua Zumba både en modstandstræning og cardio træning. Din hjertefrekvens kan ikke blive så høj med Aqua Zumba på grund af vandet, men du brænder stadig hundredvis af kalorier i timen. Du kan også bygge mere muskelmasse med Aqua Zumba, fordi du modstår vandet med hver bevægelse.

Kalorieforbrænding

Ifølge et interview med certificeret træner Kim Truman i "Shape Magazine" kan Aqua Zumba brænde ca. 700 kalorier pr. Time for den gennemsnitlige kvinde. Til sammenligning brænder Zumba på tørt jord i gennemsnit 9,5 kalorier pr. Minut eller 570 kalorier pr. Time, ifølge det amerikanske råd om motion.

Calorie Sammenligning

Mens Aqua Zumba kan være en eksplosion, er det ikke den bedste måde at sprænge kalorier i puljen. Aqua Zumba er typisk lavet i brysthøjt vand, så du får ikke den kalorieforbrænding, der kommer fra vandrende vand - 888 kalorier i en time for en 185 pund person. Andre poolaktiviteter, såsom vandpolo eller svømning af sommerfuglslaget, kan brænde op på 900 kalorier om en time. Endnu mindre kraftige slagtilfælde, som bagslaget, kan brænde 710 kalorier pr. Time for en 185 pund person.

Modstandstræning

Svømmere forsøger at bevæge sig med vandet, men Aqua Zumba arbejder mod vandet for at skabe trænings træning. Ifølge det amerikanske råd om øvelse skaber nogle klasser en strøm i vandet ved at have alle i klassen bevæger sig i samme retning, så skiftes pludselig pludselig, så du skal arbejde imod det. Selv uden en kunstig strøm er hver bevægelse sværere under Aqua Zumba end den er på land, fordi du kæmper mod vandets modstand.

Klasse overvejelser

Ikke alle Aqua Zumba klasser willlast en time, så din kalorieforbrænding vil ikke altid være den samme. Aqua Zumba klasser har som regel dans til høj-energy sange, hvilket ofte giver mulighed for en kort hviletid mellem dem. For at træde i træningen skal du træde i vand eller lave undervandspring, mens læreren opretter den næste sang. Sørg for at du også bruger den tid til at snige sig over til din vandflaske på kanten af ​​poolen - du må ikke føle tørst, fordi du ikke sveder, men din krop behøver stadig at blive hydreret.

Del:
Kommentarer