Den bedste mundvask til blødende tandkød

Den bedste mundvask til blødende tandkød

Blødende tandkød kan være tegn på en række forskellige sundhedsmæssige problemer, selvom de mest almindelige årsager er plaqueopbygning og tyggegummi sygdom. Vedligeholdelse af en sund oral behandling er det første skridt til at behandle blødende tandkød. Bortset fra børstning og flossing dagligt, kan man bruge en mundskyl, der specifikt bekæmper bakterier og tyggegummi sygdom, kan forhindre, at tandkød blødes så ofte.

Bedste mundvaskekomponent

Det mest effektive mundskyl til behandling af blødende tandkød indeholder chlorhexidin, også kendt som et antibakterielt middel, der fjerner overskydende bakterier, ifølge Dr. Sebastian Ciancio, formand for Department of Periodontics ved SUNY Dental School i Buffalo. Chlorhexidin gluconat skylning som Peridex og Periogard er almindeligvis ordineret til patienter med tyggegummi sygdom for at reducere mængden af ​​bakterier i deres mund. Som mange recepter har Peridex og Perigard været kendt for at forårsage allergiske reaktioner og nogle bivirkninger. Mundskyl, der indeholder chlorhexidin gluconat som et aktivt middel, kræver en recept fra en læge.

Over-the-counter-option

Den amerikanske tandlægeforening har en liste over mere end 100 forskellige butikskendemærker og virksomheder, der bærer acceptable over-the-counter mundskyllevand. En nøglekomponent i en over-the-counter mundskylbe, der behandler blødende tandkød er en med en antibakteriel formel - thymol, eucalyptol, methylsalicylat og mentol - der bekæmper dårlig ånde, plaque og gingivitis. Listerine er et af de bedste valg til effektivt at reducere plaque og tyggegummi sygdom, ifølge ADA. Ved at bruge en antibakteriel mundskylning kan du reducere mængden af ​​bakterier i munden med 75 procent.

Naturlig Remedy

En helt naturlig mundvask kan være den bedste løsning for dig. Mere end halvdelen af ​​amerikanerne køber naturlige og økologiske produkter, ifølge en rapport udgivet af The Hartman Group. Virksomheden er som Tom's of Maine har alle former for naturlige hygiejneprodukter, herunder en mundskyl, der bekæmper bakterier. Væsentlige ingredienser som mynte og citrus sikrer, at din naturlige mundskyl har antibakterielle egenskaber.

Hvor finder man den bedste mundvask

At finde den bedste mundskyl til behandling af blødende tandkød er ret simpelt. Mærker som Listerine og Tom's of Maine findes i de fleste købmandsforretninger eller sundhedsforretninger. Selv din lokale apotek som CVS og Walgreens bærer tilsvarende generiske mundskyllevand, der kan hjælpe med at bekæmpe blødende tandkød. Før du køber mundskyl, skal du tjekke for American Dental Association tætningen for at sikre kvaliteten.

Del:
Kommentarer