Den bedste morgenmad mad til at tabe sig

Den bedste morgenmad mad til at tabe sig

Hvis du vil tabe sig, er det værste, du kan gøre, at springe over morgenmad. I en løbende undersøgelse fandt National Weight Control Registry, at inden for en gruppe mennesker, der havde et vægttab på mindst 30 pund i et år, var de emner, der spiste morgenmad, slankere og spiste færre kalorier, mættet fedt og kolesterol i resten af ​​resten af deres dag i forhold til dem, der hoppede over deres morgenmåltid. Hemmeligheden bag vægttab er at spise morgenmadsmadvarer, der er nærende og påfyldning, så du vil ikke snyde på din kost resten af ​​dagen.

Bacon og æg

Heather Leidy, Ph.D., en assisterende professor ved University of Kansas Medical School, er en fortaler for at spise et morgenmåltid indeholdende 400 til 500 kalorier, hvis du ønsker at tabe en vis vægt. En god stor morgenmad hjælper dig med at føle dig fuld, især hvis den indeholder 200 kalorier eller så af magert protein som æg og lavt fedt canadisk bacon. Ifølge Dr. Leidy holder protein dig fuld længere end kulhydrater, så at spise protein til morgenmad hjælper dig med at skære kalorier i løbet af resten af ​​dagen.

Yoghurt

En lækker måde at tage i dine 200 kalorier af morgenmadsproteiner er fedtfattig yoghurt. Skrivning på WebMD, dr. Milton Stokes fra St. Barnabas Hospital i New York byder på en servering yoghurt med skiverne bananer eller en frisk frugt smoothie lavet af bær, is og yoghurt som nemme, højtydende godbidder til at starte din dag.

Hele Kornkorn

Dr. Stokes, der er chefdirektør for St. Barnabas, har en anden morgenmadstilbefaling: et højt fiberkorn, helst en med 3 til 5 gram kostfibre. Når du handler, skal du kigge efter et korn, der lister klid eller fuldkorn som sin første ingrediens. Tilsæt mælk til din korn til det sprøjt af protein, så du føler dig fyldigere længere.

Barbara J. Rolls, Ph.D., forfatter af "Volumetrics Weight Control Plan" er enig. Hun hævder, at højfibre fødevarer giver dig mulighed for at spise mere mad, mens du tager i færre kalorier. Hun siger, at nogle fødevarer er meget energi tætte, hvilket betyder at de pakker masser af kalorier ind i en lille mængde mad. Fedtstoffer er for eksempel fødevarer med høj densitet. Højfibre fødevarer såsom fuldkorn, frugt og grøntsager har lav energitæthed, hvilket betyder at du kan forbruge mere volumen af ​​disse fødevarer og stadig begrænse dit kalorieindtag.

Frisk frugt

Friske frugter er en højfibre mad, og Dr. Sears på AskDrSears hjemmeside rapporterer, at de klassiske morgenmadsfrugter som bananer, grapefrugt, blåbær og cantaloupe er særligt gode for dig. Bananer indeholder kalium, blåbær har antioxidant egenskaber, grapefrugt og cantaloupe har masser af vitamin C. Prøv at sætte frisk frugt på din korn eller spise frugt med din yoghurt for at få dig til at føle dig fuld og give din dag en ernæringsmæssig kick start.

Del:
Kommentarer