Den Bean Deluxe træning øvelse

Den Bean Deluxe træning øvelse

Bean Deluxe træningssystemet er en helkropspakke, der omfatter bønnen og Flex 10, to værktøjer, der sammen giver dig mulighed for at udøve hele din krop, herunder din kerne. Rocking on the Bean kombinerer tre fælles kerneøvelser i en og Flex 10, med en platform og modstandskabler, der tilbyder styrketræningsoptioner.

Bønne øvelser

Bønnen er et bønneformet værktøj lavet af PVC, der giver lignende fordele til en Physio eller stabilitetskugle. Du kan sidde på det og rocke til at lave en øvelse, der kombinerer bevægelser af en crunch, ben hæve og bækken tilt. Denne grundlæggende øvelse er nem at gøre. Sid på bønnen, læg dine fødder på gulvet. Sid med dine skinker i den lille spand af bønnen. Rock frem og knæk dine skuldre ud af bønnen. Vip din bækken tilbage, så din nedre ryg er flad. Du kan også hæve et ben fra gulvet, mens du knuser op, skiftende ben på hver gentagelse.

Flex 10 øvelser

Flex 10 er en platform, du kan stå på, der har et modstandskabel på hver side. Du kan stå på platformen og gøre bicep krøller, tricep kickbacks eller skulderfleksion for at tone dine arme og skuldre. Du kan også gøre kabel squats og deadlifts til underkroppen.

Til skulderfleksion står med fødderne hoftebredde fra hinanden mod platformens forside imellem modstandskablerne. Tag et håndtag i hver hånd og stå lige op. Tuck dit bækken og klem din abs. Forsøg altid at opretholde denne kropsholdning, med knæene lidt bøjede, dine fødder peger lige frem, dine hofter gemt, skuldrene trukket tilbage og hageniveauet til gulvet. Løft din højre arm lige foran din krop til skulderhøjde. Udånder som du gør det. Sænk din højre arm og indånd. Løft din venstre arm og ånder ud. Sænk din venstre arm og indånd. Træk altid ud, når du hæver kablerne og trækker dem imod og indånder, mens du sænker dem, uanset hvilken øvelse du gør.

Kombination af Bean og Flex 10

Flex 10 og Bean kan kombineres til at lave øvelser, der arbejder din kerne og tone din overkrop. Placer bønnen i opretstående stilling på Flex 10 platformen og sid det som en stol. Placer dine fødder på gulvet.

En øvelse ved hjælp af denne kombination er den laterale hæve. Hold et håndtag af modstandskablerne i hver hånd på dine sider, med dine palmer vendt indad. Hold dine arme lige og løft kablerne ud til siden, til skulderhøjde. Udånder som du løfter og indånder som du sænker dine arme. Vedligehold en lige, opretstående position, mens du sidder med en lige ryg og en plan hake. Siddende på bønnen vil arbejde din kerne, fordi det er en ustabil overflade og vedligeholder god kropsholdning, mens løftning af kablerne holder det arbejde for at holde dig og bønnen ude af position.

Del:
Kommentarer