Dele af en fodbolduniform

Dele af en fodbolduniform

For så vidt angår atletisk gear går, toppede fodboldspillere næsten listen for den største mængde gear. Alt dette udstyr er ikke gratis, men ganske ret nødvendigt. Fra top til tå er spillerne dækket af gear, der beskytter dem mod de mange hits, de vil opretholde under et spil.

Heads Up

En af de vigtigste stykker af en fodbolduniform er hjelmen. Denne imponerende teknologi består af specielt støbt plast og stødabsorberende skum. På trods af fremskridt i hjelmens sikkerhed er hovedskader almindelige i fodbold. En ansigtsmaske er fastgjort til hjelmen og beskytter ansigtet, mens hageslenet sikrer hjelmen på hovedet. En mundvagt med en holderrem bruges til at beskytte tænderne mod slag og reducere hjernerystelse. Remmen vil holde vagtet fastgjort til din ansigtsmaske, så du ikke mister det på marken.

Midtersektion

Midt i kroppen er det nemmeste mål for modstanderen at slå og skuldrene står i forkant med kontakten, når du tackler. Skulderpuder er det primære stykke beskyttelsesudstyr til torso. Som hjelmen består skulderpuderne af tykt, støtabsorberende skum dækket af hård plast. Fodboldtrøje, i holdfarver og hver spillerens unikke nummer, bæres over skulderpuderne.

Fødder til taljen

En fodbolduniform gør det også muligt at beskytte dine ben. Fodboldbukser kommer generelt med lommer til at indsætte puder. Disse puder skal dække dine hofter, lår, knæ og haleben. Et nylonbælte bæres rundt i taljen for at holde dine bukser ude af sænkning. På dine fødder vil du binde på et par fodboldklemmer. Klipene giver dig mulighed for at få tilstrækkelig trækkraft på banen.

Under det hele

Under resten af ​​din uniform skal du altid bære en atletisk tilhænger med en kop. Mange spillere vælger at bære en T-shirt - lang eller kortærmet, afhængigt af vejret - under skulderpuden for at forhindre chafing. Lange eller korte atletiske sokker skal bæres for at forhindre blærer fra dine klumper.

Et par ekstra

Bortset fra den grundlæggende fodbolduniform vælger nogle spillere ekstra gear. Et viskestykke kan tilføjes til din hjelm for øjenbeskyttelse, og en polstret halsrulle kan bæres for at reducere nakkeskader. Nogle fodboldspillere vælger også at bære handsker, der kommer i polstret og ikke-polstret sort afhængigt af hvilken position du spiller.

Del:
Kommentarer