Dekoration Idéer til Basketball Senior Night

Dekoration Idéer til Basketball Senior Night

Senior Night er årets tid for at ære de ældre medlemmer af et skole basketballhold. Sådanne arrangementer kan være formelle middage eller en ceremoni indarbejdet i holdets sidste hjemspil. Dekorationer til disse lejligheder kan variere fra afslappet til formelt, afhængigt af typen Senior Night event. Alle dekorationer skal være smagfuldt at ære dem i deres sidste år af basketball med holdet.

Team Farver

Festoon fejringsområdet med papir streamers og plakater i basketballholdets farver og med billeder af maskot. Tilføj tegninger af mørtelplader til hovedet på maskoterne i billederne for at fremhæve de seniorer, du hedder den nat. Glem ikke et tegn, der siger: "Tillykke med seniorer!"

Blomster

For et mere formelt Senior Night event, dekorere tabeller med blomster, men kombiner blomsterne med et basketballtema. Indpak basketnettet omkring potter af blomster med en lille basketball placeret midt i blomsterarrangementet. Brug hver af disse som et centerpunkt for bordene på en formel senior nat banket. Hang orange balloner med sorte linjer, der ligner sømmerne af basketballer trukket på dem fra stole i slutningen af ​​hver af borde.

Billeder

Lav livsstørrelse, stand-up pap udskæringer af hver af de seniorer på holdet fra fotografier og arrangere dem i rækker langs gangen fører til døren. I stedet for dette hænger indrammede fotografier fra væggene hos alle de højtstående spillere. I slutningen af ​​Senior Night får eleverne til at tage deres fotografi eller udskæring hjem. Opret et banner for at hænge over fotografierne, der siger: "Tillykke Senior __! "med dit skolens navn eller maskot i det tomme.

stjerner

Lav hver af de seniorer på basketballholdet en stjerne for natten. Vedhæft et lille billede af hver spiller på en basketball cutout og bånd begge til en guldstjerne. Fortsæt stjernetemaet med de øvrige dekorationer ved at stempling papir streamers med et stjerneformet frimærke. Hæng stjernerne fra loftet med streamers i skolens farver eller i guld og sølv for at afspejle ceremonien om natten.

Del:
Kommentarer