Definition af Rat-Tail Match

Definition af Rat-Tail Match

En rotte-hale kamp henviser til en wrestling match hvor en uranket wrestler bliver tilfældigt placeret i en kamp med en rangeret, kaldet poded, wrestler eller en anden uberørt bryder. En ratt-hale kamp opstår, når en turnerings konsol ikke rummer for alle wrestlers.

Brydende parenteser

En beslag til en wrestling turnering kan variere i antallet af frø, fra fire til 64 eller mere. For eksempel ville en ratt-hale match være nødvendig, hvis der var ni wrestlers i en otte mand brydning beslag.

Seedning

Ydeevne afgør placeringen af ​​brydere. Faktorer, der betragtes som såning, kan omfatte placering på stater og win-loss-rekord.

Overvejelser

Ifølge West Virginia Wrestling kan ikke alle wrestlere placeres i en turnering. For eksempel i en beslag på 16, kan kun de 10 bedste wrestlere placeres, så de resterende wrestlere tilfældigt placeres på beslaget.

Rat-Tail Match

Vinderen af ​​rat-hale matchen går videre i bracket, mens taberens skæbne afhænger af typen af ​​turnering, enkelt eliminering eller dobbelt eliminering. Ved enkelt eliminering elimineres loseren af ​​rat-hale-kampen.

Dobbelt eliminering

I en double elimination wrestling turnering går taberen til at konkurrere i trøstebeslaget. En wrestler kan placere så højt som tredjepladsen ved turneringen, der konkurrerer i trøstningsbeslaget.

Del:
Kommentarer