Definition af personlig hygiejne

Definition af personlig hygiejne

Personlig hygiejne involverer korrekt pleje af din krop ved at holde den ren og sund, samtidig med at du kan se og føle dig bedst. Ifølge Pennsylvania Department of Public Welfare er det også en meget effektiv måde for dig at beskytte dig mod sygdom og infektion.

Fakta

Gode ​​hygiejnevaner fjerner skadelige stoffer, der kan opmuntre bakterievækst og hjælper med at bekæmpe hudinfektion, forebygge skader og holde munden sund.

Betydningen af ​​badning

Badning (brusebad, svampebad eller badning) kan forbedre blodgennemstrømningen og fremme afslapning. Det hjælper også med at vaske af bakterier, sved og snavs.

Betydningen af ​​hårpleje

Hårpleje involverer dagligt børstning eller kæmning, hvilket hjælper med at stimulere din hårbunds cirkulation og sprede din hovedbunds naturlige olier til slutningen af ​​din hårstang. Hår bør shampooes regelmæssigt (mindst en gang om ugen).

Hvorfor holde dine hænder rene?

At holde dine negle trimmet og rent vil være både attraktivt og sundt, da bakterier kan havne under dine negle. Gode ​​håndvaskevaner kan medvirke til at beskytte dig mod at komme i kontakt med influenza, forkølelse og andre smitsomme sygdomme.

Betydningen af ​​mundtlig sundhed

Regelmæssigt børstning og tandtråd dine tænder kan forhindre bakteriel overgroning, der kan føre til mavesår, tyggegummi og dårlig ånde.

Betydningen af ​​dårlig oral sundhed

Ifølge Mayo Clinic kan tandkødssygdom tillade bakterier at komme ind i blodbanen og transportere det til andre områder af din krop, hvor det kan medføre sundhedsproblemer som kardiovaskulær sygdom.

Del:
Kommentarer