Definition af følelsesmæssig tilbagetrækning

Definition af følelsesmæssig tilbagetrækning

Emosionelt tilbagetrækning er klassificeret som manglende følelsesmæssig forbindelse til andre og manglende evne til at kommunikere på grund af manglende lyst eller som et middel til kontrol. Årsagerne til følelsesmæssig tilbagetrækning kan ses som et tidligt stadium af skizofreni, voldelige relationer og stress. I hvert scenario afslører følelsesmæssig tilbagetrækning sig på specifikke måder, som kan behandles med rådgivning og / eller medicinbehandling.

Skizofreni og andre psykotiske sygdomme

Lidelser af skizofreni og andre psykotiske lidelser oplever mange negative symptomer som følelsesmæssig tilbagetrækning. Negative symptomer trækker noget fra deres liv, som ikke-syge oplever. Schizofrener mangler evnen til at blive tætte med andre følelsesmæssigt, fordi der er en afbrydelse. I sociale situationer eller en-til-en føler skizofreni sig ikke som om de tilhører. Som følge heraf bliver de isoleret fra andre - ude af stand til at dele følelser. En kombination af psykoterapi og medicin er nødvendig for at behandle sygdommen.

Følelsesmæssig udmattelse

Lider, der oplever følelsesmæssig udmattelse, overvindes med kaoset relateret til livet, såsom forandring, sorg og overarbejde. Emosionelt tilbagetrækning er en reaktion på disse belastninger. Dem, der lider af udmattelse, kan ikke genoplades korrekt og bliver følelsesmæssigt trukket tilbage, fordi de mangler energi til at dele deres byrde. Med hensyn til sorg, oplever syge en enorm grad af sorg og afstander sig til andre, mens de klare sig. Selvom sorg er forbi, kan langvarig følelsesmæssig tilbagetrækning være et tegn på depression og skal vurderes.

PTSD

Veteraner og andre, der har oplevet traumatiske hændelser, lider ofte af posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). Liderne er ude af stand til eller uvillige til at dele deres smertefulde oplevelser og afstand fra deres kære til at beskytte dem eller dem selv. Rådgivning er nødvendig for at klare den traumatiske begivenhed for at genvinde evnen til at kommunikere og stole på andre.

Relationer

Emosionelle tilbagetrækning i relationer sker på to forskellige måder - som en forsvarsmekanisme og som en metode til kontrol. I et kæmpende forhold kan en eller begge medlemmer isolere sig selv som en form for selvbevarelse. Følelsesmæssigt tilbagekaldte partnere vil forlade deres familier og ignorere appel fra andre for at undgå ydmygelse, fiasko eller konfrontation. I andre tilfælde kan en partner trække sig tilbage for at få kontrol. For eksempel ignorerer deres væsentlige andre for at få det, der er ønsket. I begge tilfælde er rådgivning nødvendig for at genvinde en sund kommunikationsplatform.

Del:
Kommentarer