De mest effektive kampstiler

De mest effektive kampstiler

Hver kampkamp eller kampsport har sine teknikker, som kan betragtes som effektive afhængigt af situationen. Om en stil er mere effektiv end den anden, afhænger virkelig af de praktiserende, og hvor godt de er i stand til at anvende teknikkerne i deres stil. Fire kampstile, der dog kan være mest effektive over de fleste andre stilarter, er: Krav Maga, Penjak Silat, Ninjutsu og Jeet Kune Do.

Krav Maga

Krav Magas kæmpekunst, det officielle selvforsvarssystem for de israelske forsvarsstyrker, bliver hurtigt et af de mest populære kampsystemer og udnyttes af retshåndhævende myndigheder over hele verden. Det er en yderst effektiv hånd-til-hånd kampkunst for selvforsvar, der er designet til at afvæbne og immobilisere en angriber om sekunder, ved hjælp af brutal kraft og dødbringende strejker i kroppen. Krav Maga kan læres til mænd og kvinder, børn og ældre for at sætte dem i stand til at blive dødelige menneskelige våben i løbet af nogle uger af træning.

Penjak Silat

Penjak Silat er et gammelt Sydøstasiatisk kampsystem, der lærer både tom hånd og våben træning. "Silat", som det ofte omtales, inkorporerer dødelige strejker og spark, fælles manipulation, kaster, fejer, pinde og bladet våben. Det er en ekstremt effektiv kampstil, der gør det muligt for en mindre person at kæmpe mod flere større modstandere på samme tid ved at omdirigere en modstanderens energi og angribe en modstanders vigtige trykpunkter.

Ninjutsu

Ninjutsu er en gammel kampsport, der blev praktiseret i tavshed i Japan i mange århundreder. Det indebærer træning i spionage, bueskydning, medicin, antikke og moderne våben og sprængstoffer. Ninjutsu er et komplet kampesystem, der omfatter teknikker som: grappling, fælles lås, kaster, nerve strejker, spark, fejder, knogleslag, chokes, strangulation og ground fighting. Udøvere af ninjutsu er så veluddannede mentalt og fysisk, at de ofte anses for at ansætte som dødelige snigmorder.

Jeet Kune Do

Jeet Kune Do eller "The Intercepting Fist" er et nyt men meget effektivt kampsystem, der har udviklet sig i de sidste 40 år. Jeet Kune Do eller "JKD" blev oprettet og navngivet af den sene kampkunstner Bruce Lee, som studerede en række vestlige og østlige kampsport såsom boksning, hegn, savat, wrestling, kung fu, judo, ju jitsu, karate, thailandsk boksning, kali og escrima. Lee søgte efter de mest effektive kampteknikker og lærte enkelhed og praktisk teknik. Jeet Kune Do inkorporerer slag, spark, låse, kaster, grappling, forsvar mod flere angreb og våben. Grundlæggende er JKDs filosofi det, der er nyttigt, afviser det, der er nytteløst, og udnytter det, der virker i en given situation.

Del:
Kommentarer