De ældste golfbaner i verden

De ældste golfbaner i verden

Golf er en af ​​de ældste sportsgrene i verden. De tidligste registrerede runder dateres tilbage til begyndelsen af ​​det 16. århundrede. I løbet af de mere end 500 år, der har fulgt, er sporten blevet optaget af mennesker fra hele verden, med nye kurser, der dukker op dagligt.

På trods af tilstrømningen af ​​nye steder at spille, forbliver nogle af verdens ældste kurser aktive.

North Inch Course, Perth, Skotland

Golfens fødsel er blevet sporet tilbage til 1502, da King James IV ifølge den skotske golfhistories hjemmeside købte golfklubber og bolde fra en bow-maker i Perth, Skotland. Det menes at kongen valgte at spille på North Inch kurset, der ligger nordøst for Perth. Denne konto tyder på, at North Inch er den ældste registrerede golfbane i verden. Kurset forbliver aktivt til denne dag, der opererer på et par 70, mens man måler lidt over 5.400 meter - relativt kort efter dagens standarder. Et af hullerne, par 3 16, måler kun 79 meter.

Barry Links, Carnoustie, Skotland

Ikke langt fra, hvor King James IV krediteres med at spille de tidligste indspilte runder af golf, siger Sir Robert Maule at have taget sporten i 1520'erne. Maule fancied Barry Links på Carnoustie, en kystby, der blev en af ​​verdens største golf hotbeds i 1800'erne. Og Carnoustie var ikke kendt for blot at producere verdenskendte kurser, enten: Hundredvis af golfkundige beboere ledte til USA ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede ved at udnytte store jordressourcer til at producere nogle af landets fineste kurser. bragte med sig deres erfaringer og klubbskabende ekspertise.

Old Course, St. Andrew's, Skotland

Den gamle bane på St. Andrew's, der ligger over Firth of Tay fra Carnoustie, proklamerer sig selv "golfstedet", der praler af, at golfspillere har spillet der siden 1400-tallet. Links kursus på St. Andrew's var officielt åben for offentligheden i 1552 og har været i drift siden da. St. Andrew er udvidet til 22 huller i 1764, senere reduceret det i alt til 18, hvilket blev standardnummeret for næsten alle større kurser bygget efterpå. St. Andrews er stadig udfordrende for denne dag, idet han har været vært for mange britiske åbenturneringer (en af ​​de store begivenheder på PGA Tour-skemaet) samt britiske Senior Open-konkurrencer.

Niagara-on-the-Lake Golf Club, Niagara-on-the-Lake, Ontario, Canada

Golf tog ikke afsted i Nordamerika indtil midten af ​​slutningen af ​​1800-tallet, med Niagara-on-the-Lake, Ontario, der hævdede den ældste golfbane på kontinentet. (Royal Montreal Golf Club insisterer på, at det var først og fremmest at sige det blev dannet to år tidligere). John Geale Dickensons hjernebarn, som lagde de første tre huller i 9-hullersbanen på tværs af gaden fra hans familiehjem, har banen udsigt over Lake Ontario og forbliver temmelig overkommelig. For $ 20 har golfspillere ret til at spille kurset to gange - en aftale om en chance for golf på, hvad der kan være Nordameras første kursus.

Del:
Kommentarer