De bedste tandskoler til nye tandimplantater

De bedste tandskoler til nye tandimplantater

At få tandimplantater er normalt en dyr procedure, men det behøver ikke at være. At have proceduren udført på en tandskole kan være en måde at spare penge, mens du stadig får den kvalitetspleje du fortjener. Dental studerende overholdes nøje af skolens fakultet for at sikre, at proceduren er udført korrekt, og at arbejdet opfylder de højeste standarder.

Harvard School of Dental Medicine

Harvard School of Dental Medicine (HSDM), grundlagt i 1867, var den første universitetsbaserede tandskole i USA. Hos Harvard Dental Center tilbyder HSDM-studerende, der er under tilsyn af Harvard-fakultetet, en bred vifte af overkommelige tandpleje, herunder dental implantation kirurgi.

Harvard Dental Center 188 Longwood Ave. Boston, MA 02115 617-432-1434

New York University College of Dentistry

På NYU College of Dentistry leveres tandpleje primært af tandlæger under nært tilsyn med erfarne og kyndige fakulteter. Tandlægearbejde kontrolleres på alle behandlingsstadier for at sikre, at du får den højeste kvalitet. Specialiserede procedurer, såsom tandimplantater, vil blive overvåget af en specialist.

NYU College of Dentistry 345 E. 24th St. New York, NY 10010 212-998-9660

University of Southern California School of Dentistry

Studenter tandlæger og beboere på USC School of Dentistry leverer høj kvalitet pleje til en overkommelig pris. Arbejdet er under tilsyn af skolens ekspertfakultet. Prostodonti klinikken på USC School of Dentistry er specialiseret i udskiftning af manglende, beskadigede eller ødelagte tænder med tandimplantater, tandproteser eller flytbare restaureringer.

USC School of Dentistry 925 W. 34. St. Los Angeles, CA 90089 213-740-1576

Del:
Kommentarer