De bedste stole til dĂĄrlige ryggen

De bedste stole til dĂĄrlige ryggen

Sidder i lange timer i en skriveborde stol, især en med dårlig ryg støtte, kan forårsage lændesmerter, nakke smerte eller forværre en eksisterende tilstand, ifølge Spine-Health. Siddende i en position i lange perioder eller slashing på en computer strækker ledbåndene og strammer diskerne i ryggen. En ergonomisk bordsstol kan lindre nogle af den spænding ved at yde rygstøtte og fremme god kropsholdning. Alle de følgende stole opfylder standarderne i American National Standards Institute (ANSI) til ergonomisk stole desk stole.

Ergo Mesh Medium Back Tasks Chair

Ergo Mesh Medium Back Task Chair er fuldt justerbar for at maksimere personlig komfort. Stolen har indstillinger, der giver dig mulighed for at ændre dybden på ryglænet og sædets højde, stolens hældning, spændingen i stolens bagside og endog armstøttens højde og stolens følsomhed drejelig. Sædet på Ergo Mesh Medium Back Task Chair er lavet af konturskum, mens ryggen er lavet af et syntetisk net. Stolen kræver hjem- eller kontorforsamling, og kører ca. 200 dollars. Den leveres med 5 års garanti.

Office Star Deluxe Ergonomisk Stol

Office Star Deluxe Ergonomisk Stol er et læder justerbart sæde, der giver dig mulighed for at ændre sædehøjde og vippespænding og armlænshøjde. Stolen leveres med en 1-årig polstring garanti, en 2 års garanti for bevægelige reservedele og en 5 års ikke-bevægelig metaldele garanti. Bagsiden og sædet er lavet af læderbeklædt skum. Office Star Deluxe Ergonomisk Chair er normalt prissat omkring $ 280.

Herman Miller Mirra

Herman Miller Mirra er en størrelsesanpasselig stol, der leveres med flere manuelle justeringer. Herman Miller Mirra leveres i to modeller, Basic, som har justerbar sædehøjde og dybde, og Fully Loaded, som også tilbyder justerbar lændebøjle og justerbare arme. Basic kører omkring $ 650 og Fuldt belastet omkring $ 850. Sæderne begge er dækket af et syntetisk Tri-Flex materiale, og ryggen er lavet af syntetisk net. De leveres med 12 års garanti.

The Steelcase Leap

Steelcase Leap har et glidende sæde, der glider frem, når du læner dig tilbage, så du kan ligge uden at flytte væk fra dit skrivebord. Stolen tilbage og sædet er begge lavet af støbt skum, der passer til din krops form for maksimal komfort. Stolen er tilgængelig kludbelagt for $ 850, eller $ 1200 for læder. Steelcase Leap leveres med 3 års stofgaranti, 5 års garanti på sædemekanismerne og en livstidsgaranti for resten af ​​stolen.

Del:
Kommentarer