De bedste sko til problemfødder

De bedste sko til problemfødder

Hvis dine fødder er flade, sürede, smertefulde eller mÌrkeligt formede, kan det vÌre udfordrende at finde behagelige sko. Og selvfølgelig kan selv normale fødder blive beskadiget af sko, der ikke gür med dine fødders naturlige strømning. Alle ønsker gode sko, men de med problemfødder bør ikke risikere at betale prisen pü deres helbred.

Korrekt pasform

Nogle gange er smerte og ubehag fra sko forürsaget af ukorrekt pasform. Fü dine fødder mült af en lÌger eller skoforhandler til at bestemme din sande skostørrelse.

Du kan finde ud af, at dine fødder har to forskellige størrelser. Hvis ja, gü med den større størrelse. VÌlg sko, der passer godt der skulle vÌre omkring en halv tomme mellemrum mellem din lÌngste tü og skodens spids. Skoene skal føle sig godt tilpas i butikken - lad dig ikke narre ved at tro, at de vil "bryde ind". Nür du prøver pü sko, skal du bÌre de strømper eller sokker du normalt vil have med den slags sko.

Platte fødder, buksmerte og plantarfasciitis

Hvis dine fødder mangler buer, skal du vÌlge sko, der har en naturligt buet buen eller slidbøjede indlÌgssüler. IndlÌgssüler og hÌlkopper kan ogsü hjÌlpe med at behandle plantar fasciitis (hÌlesmerter). Se efter sko med tykke süler og god bue støtte.

Høje hÌle

Iført høje hæle er blevet kaldt en moderne form for kinesisk fodbindende. Det er ingen hemmelighed, at de er dårlige for dine fødder, men de fleste kvinder vil insistere på at bære dem alligevel. Hvis du er en af ​​dem, så prøv at kigge efter sko med masser af tårum, forstærkede hæle og polstret indlægssåler. Hold den tid, du bruger med på hæle, til et minimum.

Andre problemer

Din lÌge eller podiater skal kunne anbefale fodtøjsvalg til andre problemer. For eksempel bør en med hammer tü bÌre sko med ekstra lodret plads. Hvis du bruger meget tid pü at gü eller løbe pü hürde overflader, skal du bÌre sko med blødere süler for at dÌmpe fødderne. Prøv ikke at bÌre det samme par sko igen og igen (medmindre andet er angivet af din lÌge).

Del:
Kommentarer