De bedste måder at tage Percocet på

De bedste måder at tage Percocet på

Når din læge giver dig en recept til enhver medicin, vil doseringsinstruktionerne være på receptpligtig flaske. Hvad din læge måske ikke fortæller dig, er imidlertid, at hver krop reagerer anderledes på medicin --- især smertestillende midler. Bivirkninger er almindelige med receptpligtige smertestillende midler og kan være meget ubehagelige. Der er måder at tage Percocet på, som vil minimere risikoen for bivirkninger --- herunder afhængighed --- samtidig med at du kan finde relief fra din smerte.

Fakta

Percocet er en medicin sammensat af oxycodon og acetaminophen. Den er kun tilgængelig på recept og er beregnet til at blive brugt til at behandle moderat til svær smerte. Det er et narkotika i Schedule II og kan være farligt i store mængder og for personer med en historie med nyre- eller leverproblemer. Kvinder, der er gravide, vil måske undgå Percocet, da virkningerne på fostre er ukendte. Hvis du er allergisk overfor Tylenol, bør du ikke tage Percocet.

Mindre dosis

Percocet er oftest ordineret i pilleform. På grund af dette er det let brudt i halvdelen. Narkotikaallergier er almindelige og kan have alvorlige --- og endda dødbringende --- resultater. Hvis du aldrig har taget Percocet før, har du ingen måde at vide, hvordan stoffet vil påvirke dig. At bryde din Percocet halvt og starte med kun halvdelen af ​​p-pillen, vil hjælpe dig med at bestemme hvilke bivirkninger, hvis nogen, du vil opleve med medicinen, og hvis en mindre dosis er nok til at klare din smerte. Hvis din smerte er håndterbar med kun halvdelen af ​​en Percocet, kan du måske tale med din læge om at reducere din dosis.

Før sengetid

Percocet kan gøre et godt stykke arbejde med at slippe af med din smerte, men det varer ikke for evigt. Overvej at tage din Percocet før du går i seng for at sikre, at medicinen virker gennem natten, og du er i stand til at hvile. Ligegyldigt hvad du er ved at genvinde fra, hvile er godt for din krop. Hvis du tager din medicin før sengetid, har du den ekstra fordel at lade dig sove mens p-piller træder i kraft, hvilket hjælper dig med at undgå ubehagelige bivirkninger.

Med mad

Fordi Percocet er en så stærk smertestillende middel, kan det forårsage kvalme og opkastning. Du kan reducere sandsynligheden for kvalme ved ikke at tage Percocet på tom mave. Hvis ideen om at spise og derefter eventuelt opkastning vedrører dig, kan du også hjælpe med at forebygge sygdom ved at tage Percocet med et glas mælk eller en håndfuld krakkere i stedet for et komplet måltid. At have mad i din mave, når du tager medicinen, har den ekstra fordel at hjælpe med at forhindre eventuelle følelser af svimmelhed eller lyshårhed, som er almindelige blandt personer, der er ordineret Percocet.

Under medicinsk tilsyn

Selvom Percocet kan være effektiv til behandling af din smerte, betyder det ikke, at du bør tage det uden at være under medicinsk vejledning. Hvis du ikke for øjeblikket har recept på Percocet, skal du ikke tage en Percocet, der er ordineret til en anden. Din læge ved din medicinske historie, medicinske forhold, allergier og aktuelle medicin, du tager. Han vil afgøre, om Percocet er rigtigt for dig ud fra disse kriterier. At tage stoffer, der ikke er ordineret til dig, er en form for stofmisbrug og kan føre til afhængighed.

Del:
Kommentarer