De bedste måder at tabe sig med at gå

De bedste måder at tabe sig med at gå

Walking regelmæssigt er den nemmeste og mindst dyre form for motion. Bortset fra et godt par gåsko, er der ikke brug for specielt udstyr. Det er ikke nødvendigt at deltage i et motionsrum. Det kan gøres overalt og når som helst alene eller sammen med venner. Du kan gå hver dag uden "hviledage" imellem. Der er intet at lære; folk ved allerede, hvordan man går. Der er dog nogle få vigtige ting at huske på, når man går for at tabe sig.

Måder at tabe sig ved at gå

Den første måde at begynde at tabe sig på er at begynde at gå. Det oprindelige mål skal være 10.000 trin om dagen. Ved hjælp af en simpel skridttæller fastgjort til taljen eller på et bælte hjælper du dig med at tælle dine daglige trin. Konsistens --- selv 10 minutter 3 gange om dagen i første omgang - vil give de mest umiddelbare resultater; men langsomt øger tiden og afstanden gik vil øge dit vægttab indsats.

Begynder et regelmæssigt walking-program

Det er meget vigtigt at tjekke med din læge inden du begynder et træningsprogram. især hvis du er over 65 år, har været stillesiddende i mere end et år eller er blevet diagnosticeret med hjertesygdom, graviditet, svimmelhed, forhøjet blodtryk eller andre medicinske tilstande.

Hvordan man går for at tabe sig

En god gåteknik hjælper dig med at opnå det udholdenhed, du behøver at gå konsekvent for, hvor lang tid du har sat til dit mål. At sikre, at du bruger dine store muskler korrekt, vil også hjælpe med at opbygge dine muskler; stærke muskler brænder flere kalorier hele dagen, selv når du ikke går. En god gangstilling indebærer at holde en lige ryg og ser frem til ca. 20 fod i stedet for at kigge ned, holde din hake op og dine skuldre lidt tilbage, suger i din mave og trænger ind og svinger lidt på dine hofter med hvert skridt. For at forbrænde fedt, skal du træne i tempo og tid, for at kroppen kan bevæge sig fra at bruge kroppens sukkerforretninger til at forbrænde fedtreserverne. I de første 5 til 10 minutter af din træningstid skal du gå i et let tempo for at "vække" dine muskler og lade dem vide, at en langsigtet aktivitet er overhængende. Efter opvarmningen er det tid til at hente tempoet for optimal fedtforbrænding - hvad der er blevet kaldt et "bestemt" tempo: walking hurtigt nok til at producere tungere vejrtrækning, men stadig være i stand til at fortsætte en samtale. "Bestemt walking" beskrives som at gå som om du var sen til en aftale. Dagligt arbejde op til mindst 30 minutters varighed pr. Gangssession. Et konsekvent dagligt løbeprogram sammen med en fornuftig fedtfattig spiseplan vil opbygge muskler og øge dit stofskifte, så du brænder flere kalorier hele dagen og fører til et sikkert vægttab på 1-2 pund pr. Uge.

Del:
Kommentarer