De bedste måder at holde dit hår ud af dit ansigt, når du træner

De bedste måder at holde dit hår ud af dit ansigt, når du træner

En svedende glans er praktisk taget umulig for fitnessentusiaster at undgå. Men mens den subtile glans er et tilfredsstillende symbol på hårdt arbejde, er det helt anderledes at have hår, der er plasteret til dit svedvævede ansigt. Træning med hår, der hænger på dit ansigt og hals, kan også gøre for en dampende, ubehagelig træning og føre til acneudbrud. Så grøft dine ønsker til fitness glamour og træk dit hår ud af ansigtet, når du træner.

Hårbind

Elastiske hårbind er en træningsbehov for fitness fashionistas. De kan bruges til at style håret i en halv hestehale, fuld hestehale, pigtails eller fletninger. Hvis dit hår er længe nok, skal du placere hestehale højt på hovedet og vride dine tråde i en bolle - du vil have livlig volumen efter din træning. På samme måde vil løse fletninger give dig uformelle bølger, når stilen er frigivet.

Hårnåle

Hvis dit hår er for tyndt eller fint til elastiske hårbånd, kan hårnåle være en bedre mulighed i løbet af din sved session. De er tilgængelige i forskellige størrelser og former, så vælg den mulighed der passer bedst til dine specifikke tråde. Brug dem til at knække panden af ​​panden ved at feje dem til siden eller flette dem ned på din hårlinie. Hvis du ikke kan lide at skumre på ydersiden af ​​dit ansigt, mens du sveder, skal du tage fat på de forreste sektioner på begge sider af dit ansigt og vride tilbage, og fastgøre de snoet tråde bag på hovedet. Hårnåle kan også bruges til at klare vejlede tråde, der glider ud af din hestehale eller fletning.

Pandebånd

Hovedbånd er en livredder til damer med bangs, hyppige flyveveje eller meget fint hår, der nemt glider ud af et hår slips eller klip. Elastiske bånd, der ombrydes hele vejen rundt om hovedet, har tendens til at forblive på plads under en træning - bare sørg for, at pasformen ikke er så stram at det er ubehageligt at bære. Du kan også bære traditionelle hovedbånd, men de kan forårsage ubehageligt presse tryk bag ørerne. Bandaner og tynde tørklæder kan også bruges i stedet for pandebånd; Sæt simpelthen rundt på hårlinjen og slips på bagsiden af ​​dit hoved.

Overvejelser

Regelmæssigt styling dine låse i ekstremt stramme stilarter kan faktisk føre til en form for hårtab kaldet traction alopecia. Ifølge American Hair Loss Association forårsager stramme frisurer en trækkraft på hovedbunden og traumatisk skade på hårsækkene. Forhindre denne skade ved at holde dine stilarter relativt løs i gymnastiksalen.

Del:
Kommentarer