De bedste måder at få naturlig østrogen på

De bedste måder at få naturlig østrogen på

De fleste kvinder er blevet advaret om overgangsalderne af overgangsalderen: humørsvingninger, de varme blink og nattens sved. Disse symptomer skyldes næsten alle faldet i østrogen, der forekommer i kroppen ved overgangsalderen. Den medicinske industri tilbyder sine egne behandlinger for overgangsalderen symptomer, men bivirkninger af hormon erstatning terapi omfatter øget risiko for bryst og æggestokkene kræft, slagtilfælde, hjertesygdomme og blodpropper. Når det kommer til bekæmpelse af de negative virkninger af overgangsalderen, er den sikreste rute at øge din kropsforsyning af østrogen på mere naturlige måder.

Østrogen i dagligdags fødevarer

Der er masser af madkilder, der tilbyder naturlige doser af østrogen, hvoraf mange du mere end sandsynligt indbefatter i din kost på daglig basis. Dyrkød, æg, mejeriprodukter, hvede, havre, ris, æbler, blommer og en lang række grøntsager, herunder kartofler, ærter, gulerødder, peberfrugter, tomater og agurker er alle gode østrogenkilder.

Fødevarer at indarbejde

Der er nogle fødevarer med østrogen, der måske ikke er i din daglige kost, men er nemme at indarbejde. Olivenolie, for eksempel, kan drizzled på salater i stedet for salat dressing. Solsikkefrø og kikærter kan også kastes i med salater. Krydderier og urter som hvidløg, persille, salvie, hør og anisfrø kan blandes i suppe og grydeopskrifter.

Andre østrogenrige fødevarer

Disse fødevarer er også høje i østrogen: kirsebær, datoer, papaya, granatæbler, lucerne, byg, rødbeder, aubergine, kløver, lakrids, fennikel, sesamfrø, sojabønner og sojabønner, røde bønner, rabarber, oliven, græskar og yams. Inkludering af disse elementer i din menu vil oftere hjælpe med at øge dine østrogen- og bekæmpelsessymptomer.

Farer for følsomme spisere

Østrogen-rige fødevarer er generelt inflammatoriske. Inflammatoriske fødevarer kan forværre forhold som epilepsi og andre neurologiske lidelser, såsom migræne. Hvis du tilføjer flere af disse fødevarer til din kost i et forsøg på at modvirke virkningerne af overgangsalderen, er det muligt, at du kan opleve en stigning i symptomerne på en af ​​disse andre medicinske tilstande. Hvis du gør det, skal du skære disse fødevarer tilbage uden for din kost og konsultere din læge.

Del:
Kommentarer