De bedste kulfibercykler

De bedste kulfibercykler

Cykelvirksomheder tilbyder ofte kulfiberrammer, men mange producenter tilbyder carbonfælge, nav, eger, stænger, håndtag, sædeposter og sadler. Ingen maskine skinner som den bedste; De bedste tilgængelige maskiner tilbyder dog kvalitetsbyggede carbonkomponenter, der oversætter til lette cykelmaskiner. Carbonfiber, i det væsentlige en plastisk form af grafit, findes cykelteknologi som en ret ny videnskab, der stadig oplever voksende smerter, ifølge cykelmekaniker og industrikatalogist Sheldon Brown.

Traditionel

Mange carbonfibercykler har håndlagede carbonkomponenter. Det betyder, at en person i en fabrik placerer kulfiber i en bestemt retning, før man anbringer epoxy for at holde fibrene på plads. Ved at forudbestemme den retning, disse fibre ligger, skaber kulstoffremstillingsvirksomheder rammer med styrker og svagheder, der er designet specielt til at modvirke normale cykelbelastninger. Håndlagde rammebureauer kan udnytte fyldige designs, såsom Scott, De Rosa og Battaglin, eller bruge rammekanter til at deltage i håndlaget rør, som Trek, Colnago og Cervelo, ifølge online-publikation Bike Cycling Reviews. Disse traditionelle designs udnytter en ramme, der ligner traditionelle cykeldesigner med dobbelt diamant.

monocoque

Monocoque carbon cykelrammer udnytter den teknologi, der blev udviklet til fly og racing bilindustrien. Monokoque designs bruger den ydre overflade af en struktur til at understøtte belastningen, verserer traditionelle indre rammer dækket af en beskyttende hud. Monocoque carbon cykelvirksomheder, herunder Kestrel og auto gigantiske Ferrari, bruger typisk lange fejende linjer, der er langt anderledes end de traditionelle dobbeltdimensionelle carbonrammer. Ofte monocoque rammer tilbyder overlegen stivhed, men vejer mere end traditionelt bygget maskiner. Monocoque rammer fungerer ofte bedst for triathletter og sprintere, der søger ekstraordinære styrke-til-vægt-forhold.

Eksotisk

Mange virksomheder producerer lette carbonmaskiner, der typisk koster mellem $ 1000 og $ 5000 for en komplet cykel. Eksotiske kulstoframmebureauer opkræver ofte ublu priser for individuelle rammer på grund af tekniske og designomkostninger. I henhold til Discover Online Magazine tilbyder gitterformet Delta 7 cykelrammer overlegen styrke med mindre vægt sammenlignet med mere traditionelle maskiner, men rammen kun $ 7000-prislappen overskrider mange cykelbudgetter. Som kulfiberteknologi modnes, bliver sådanne eksotiske rammestileer mere overkommelige og udbredt i hele cykelindustrien.

Del:
Kommentarer