De bedste fødevarer at spise, når du har gas

De bedste fødevarer at spise, når du har gas

Flatulens eller gas resulterer, når der er over 5 lugtfrie gasser (nitrogen, hydrogen, carbondioxid, methan og ilt) i maven eller tarmene. Folk kan passere gas gennem bøjning eller endetarm. Gas er forårsaget af visse aktiviteter og fødevarer. For eksempel kan man sluge store mængder luft, især når man spiser hurtigt, kan føre til gas.

Forbrug af kulsyreholdige drikkevarer, der bliver opvarmet i maven, kan føre til det. Nogle fødevarer, der ikke er fuldstændig fordøjet i tyndtarmen, vil gøre det til tyktarmen, hvor de gærer med bakterier og forårsager flatulens. Sådanne fødevarer omfatter bønner, klid, broccoli og blomkål. De fleste passerer gas flere gange om dagen uden bekymring, men for nogle er flatulens et pinligt problem, der kræver et middel. At skifte mad i din kost er en af ​​de bedste kur.

Gærede fødevarer

Spiceholdet af fermenterede fødevarer som ingefær og fermenteret kål vil hjælpe fordøjelsen og reducere opblødning og gas som følge af dårlig fordøjet mad.

Kommercielt fermenterede fødevarer kan indeholde overdreven konserveringsmidler og ingredienser, så naturligt gærede fødevarer er bedre, ifølge Colon Cleansing Zone, et kolon sundhedsressource hjemmeside.

Yoghurt

Yoghurt med probiotika eller aktiv bakteriekultur, hjælper med fordøjelsen. Disse gavnlige mikroorganismer supplerer bakterierne, der findes naturligt i din fordøjelseskanalen. Probiotika kan også findes i fermenteret og ufermenteret mælk, miso, nogle saft og soja drikkevarer, ifølge Mayo Clinic.

Te og krydderier

En urtete af pebermynte, kamille eller ingefær hjælper med at fordøje fordøjelsen og reducere flatulens på grund af dets plantesteroler, ifølge HealthMad, en sundhed og wellness hjemmeside.

I Europa tages pebermyntekapsler for at hjælpe irritabel tarmsyndrom. Ifølge Herb Wisdom har kanel været brugt af mange gamle kulturer til at hjælpe med gastrointestinale problemer.

Honning

Honning har været vant til at helbrede plager i tusindvis af år. Upset mave og gas kan hærdes af en blanding af honning og kanel, ifølge Leaf Lady, et alternativ medicinsted.

Del:
Kommentarer