Dance Warm-ups for at øge springhøjden

Dance Warm-ups for at øge springhøjden

Sterke benmuskler er vigtige, når de danser. Mange dansere, især i ballet, har brug for stærke benmuskler til at udføre spring og andre vanskelige træk. Der er nogle ben øvelser og dans opvarmning, der kan hjælpe dansere øge deres springhøjde. Med noget dagligt arbejde skal danserne opleve en stigning i deres lodrette højde efter kun få korte uger.

Strækker

Den bedste dansopvarmning for at øge springhøjder strækker sig. Hvert godt træningsprogram skal omfatte at strække musklerne ud. Dette er især vigtigt i dansen. Dansere skal gøre mindst 15 minutters strækning hver dag. Nogle af de væsentlige strækninger omfatter forreste benstrækninger, mens du lægger dig ned og læner sig over dine udstrakte ben, spredt bredt og stående strækninger. Stretching kan hjælpe med at forlænge og varme op benmusklerne, som kan bidrage til at øge springhøjder.

Løb

Running eller fart walking er enkle øvelser, der kan øge springhøjder og bygge ben styrke. En variation på traditionel løb, der vil hjælpe med din dans sprang endnu mere kaldes grænser. Bounds ligner løb. Men grænserne forbliver på deres fødder, mens de løber og tager store fremadrettede trin. Igen skal knæene komme så højt som muligt for virkelig at give dine kalve en træning.

Jumping

Øvelse af enhver form for spring eller hoppe vil forbedre dine spring i dansen. Brug af små forhindringer er en effektiv måde at øge din benstyrke på. Hop over forhindrene ved hjælp af to fødder. Du kan også hoppe over de små forhindringer ved at bruge kun en fod ad gangen. Box hoppe er en anden øvelse, der kan hjælpe din springhøjde. Tag en mellemstor boks, stå foran den og tag et enkelt skridt og spring på boksen.

Skipping

I klasseskolen springer børnene for sjov. Hoppe er også en god øvelse for at forbedre benmusklerne og øge springhøjder. Der er flere variationer af det traditionelle spring, der stadig er sjovt. Enkeltben skipper fokus på at bringe dit knæ så højt som muligt, mens du hopper med din anden fod. Horisontale ben hopper er ens, men fokuserer mere på afstand mens du hopper over den samlede højde af dit knæ.

Del:
Kommentarer