Cures for Sandfly Bites

Cures for Sandfly Bites

Cures for sandfly bites består af en bevist behandling og kan tage op til 10 dage til effektivt at behandle bidden, før det bliver til noget værre, kutan leishmaniasis. Denne infektion kan forlade dig med store kraterlignende sår på din hud, der kan resultere i store ar. Derfor er forebyggelse den bedste form for behandling, når det er muligt,

SmĂĄ men smertefulde

Sandflies er små insekter, der kan gøre meget mere skade end de fleste mennesker indser. På steder som Indien og Filippinerne kan sandflies forårsage en infektion kaldet kutan leishmaniasis, hvor en læsion dannes på huden fra en bid. Disse læsioner forekommer under skurene af bidene og ødelægger det berørte væv. Behandling af infektionerne med det samme er vigtigt, men det bør være målet at forhindre dem helt.

Forebyggelse

Sandfly bites kan forhindres ved at bruge et insektmiddel med en koncentration på 90 procent til 100 procent af DEET. Prøv at blande afstødningsmidlet med solstik eller kokosolie for at give en længerevarende virkning.

Behandling

Sandlybid skal behandles straks for at modvirke bakterierne eller giftet, der netop er blevet deponeret under huden. Blanding af en del hydrogenperoxid med en del betadinopløsning og opløsning af skuret, der er dannet. Dette vil afsløre såret nedenunder, der også skal rengøres med denne opløsning, hvorefter antibakteriel salve skal påføres. Fortsæt med at gøre dette i en uge efter hvert bad.

Del:
Kommentarer